Results 1 to 4 of 4

Thread: I wish that in the properties Palette you can select via a drop down if text is Multiline, Single line or Attribute.

  1. #1
    Wish List Administration
    Join Date
    2011-08
    Posts
    4,581

    Default I wish that in the properties Palette you can select via a drop down if text is Multiline, Single line or Attribute.

    Summary: Text Type

    Description: I wish that in the properties Palette you can select via a drop down if text is Multiline, Single line or Attribute. The Palette would automacily change to suite the requirements and differences between the various text types.

    Product & Feature: AutoCAD

    Submitted: Tue, 03 Jan 2012

  2. #2
    Certifiable AUGI Addict cadtag's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    Cairo - no, not Illinois
    Posts
    4,859

    Default Re: I wish that in the properties Palette you can select via a drop down if text is Multiline, Single line or Attribute.

    I'm not understanding what this request is asking for? If you've selected an annotation, be it a TEXT entigy or an ATTRIB entity, then the Properties palette reflects that selection. If you've selected multiple annotations, then the pull-down on the properties lets you narrow down to type of object.

    Or is this a wish to (A) change object types from TEXT to MTEXT to ATTRIB etc.?
    Real pirates wear silk suits & ties, and write EULAs
    The only thing more dangerous to the liberty of a free people than big government, is big business.

    Toward a Sustainable Water Future: Visions for 2050 http://ascelibrary.org/doi/book/10.1061/9780784412077

  3. #3
    Active Member
    Join Date
    2015-10
    Posts
    68

    Default Re: I wish that in the properties Palette you can select via a drop down if text is Multiline, Single line or Attribute.

    This a wish to change object types from TEXT to MTEXT to ATTRIB etc.?. Hope that clarifies!

  4. #4
    Certifiable AUGI Addict cadtag's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    Cairo - no, not Illinois
    Posts
    4,859

    Default Re: I wish that in the properties Palette you can select via a drop down if text is Multiline, Single line or Attribute.

    yeah, that helps. and no, i don't think it's a usable addition. Especially ATTRIBS. they never exist alone, but only as part of a block instantiaion. so how could you change a meaningful text string into a usable ATTRIB? first have to create an ATTDEF entity, populate it with all appropos settings, then create a block instance - and then insert the block instance.

    I could sorta see this for TEXT to MTEXT and vice versa, but there are already ways to do that that give me better control. (txt2mtxt, explode).
    Real pirates wear silk suits & ties, and write EULAs
    The only thing more dangerous to the liberty of a free people than big government, is big business.

    Toward a Sustainable Water Future: Visions for 2050 http://ascelibrary.org/doi/book/10.1061/9780784412077

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 2019-01-09, 09:55 AM
  2. turn single line of attribute text into two lines
    By JRBOURNE in forum Dynamic Blocks - Technical
    Replies: 4
    Last Post: 2009-12-23, 04:40 PM
  3. TEXT - Single to Multiline
    By Hotpants Longbottom in forum AutoCAD General
    Replies: 4
    Last Post: 2008-08-27, 09:26 PM
  4. AutoCAPS for Single Line and Attribute Text
    By autocad.wishlist1734 in forum AutoCAD Wish List
    Replies: 3
    Last Post: 2007-11-09, 06:55 PM
  5. Single line Text or Multiline Text
    By Spenner in forum AutoCAD General
    Replies: 29
    Last Post: 2006-06-02, 11:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •