See the top rated post in this thread. Click here

Results 1 to 7 of 7

Thread: Display Missing "Layer-Locked-Icon" on Screen

  1. #1
    Member sckw1306364165's Avatar
    Join Date
    2011-11
    Posts
    4
    Login to Give a bone
    0

    Question Display Missing "Layer-Locked-Icon" on Screen

    Hi. Hope you all can help ...

    Just having an odd problem ...

    Normally when a layer is locked, you hover your cursor over the
    locked layer on screen you will be able to see a small [Lock Pad]
    kinda icon ...

    But recently mine doesn't ... I tried looking through the HELP and
    search online for similar cases, but no avail ...

    { Please refer to the attach image for explanation ... }

    If any of you might have similar problem and know the solution ...

    Please help ... Many Thanks ...


    * Btw ... I'm using AutoCAD 2012 ...
    Attached Images Attached Images
    ... Steven.CKW ... From Singapore (SG) ...

  2. #2
    100 Club Julesagain's Avatar
    Join Date
    2005-06
    Location
    Atlanta
    Posts
    116
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Display Missing "Layer-Locked-Icon" on Screen

    I think you have to have a command active to see the little lock icon.

  3. #3
    Member sckw1306364165's Avatar
    Join Date
    2011-11
    Posts
    4
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Display Missing "Layer-Locked-Icon" on Screen

    Quote Originally Posted by Julesagain View Post
    I think you have to have a command active to see the little lock icon.
    Hi ... I tried commands : "Move". "Erase", "Copy" and etc ... but the [Lock Pad] Icon still not appearing when the cursor hover over the Locked Layers ...

    Anyone else has similar experience and know what to do to recover back that [Lock Pad] icon ???

    ... Steven.CKW ... From Singapore (SG) ...

  4. #4
    100 Club heinsite's Avatar
    Join Date
    2005-11
    Location
    Kona, Hawaii
    Posts
    138
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Display Missing "Layer-Locked-Icon" on Screen

    Quote Originally Posted by Julesagain View Post
    I think you have to have a command active to see the little lock icon.
    Not on my system at least... running LT 2012 here and the padlock icon shows up anytime the cursor is moved over an object on that layer. No command was active.

    Dave
    Attached Images Attached Images
    Last edited by heinsite; 2012-01-25 at 08:45 AM. Reason: added screenshot.jpg

  5. #5
    Member sckw1306364165's Avatar
    Join Date
    2011-11
    Posts
    4
    Login to Give a bone
    0

    Arrow Re: Display Missing "Layer-Locked-Icon" on Screen

    Hi. Need to bring this topic up again ...

    No solution so far ...

    Is there anyone can help ??
    ... Steven.CKW ... From Singapore (SG) ...

  6. #6
    Member sckw1306364165's Avatar
    Join Date
    2011-11
    Posts
    4
    Login to Give a bone
    1

    Lightbulb Re: Display Missing "Layer-Locked-Icon" on Screen

    Hi ... To whoever reading this Post ...

    I got the solution from Autodesk > Discussion Groups ...

    * Link below ...
    http://forums.autodesk.com/t5/AutoCA...n/td-p/3311775


    Anyway ... it has solved ...
    ... Steven.CKW ... From Singapore (SG) ...

  7. #7
    100 Club heinsite's Avatar
    Join Date
    2005-11
    Location
    Kona, Hawaii
    Posts
    138
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Display Missing "Layer-Locked-Icon" on Screen

    Patchy is a great source of info over there. Glad you found this. I learned something too!

    Dave.

Similar Threads

  1. 2014: Missing 'Design Center" icon or button
    By robotgrass in forum AutoCAD Mechanical - General
    Replies: 2
    Last Post: 2014-08-25, 05:41 AM
  2. 2012: Tool Palette Button Properties: "Layer" is missing!
    By michael.torrey566477 in forum AutoCAD Customization
    Replies: 0
    Last Post: 2013-09-24, 05:38 PM
  3. 2012: Revit Icon "R Logo" in top left screen errors (Not blackout error)
    By rbcameron1 in forum Revit Architecture - General
    Replies: 0
    Last Post: 2012-09-27, 01:42 PM
  4. "Unable to Write Data to Locked Layer: XREF"
    By BlackBox in forum AutoLISP
    Replies: 11
    Last Post: 2010-08-03, 12:25 AM
  5. Constant "Unable to write data to locked layer" messages
    By sinc in forum Land Desktop - General
    Replies: 3
    Last Post: 2006-02-08, 08:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •