Results 1 to 2 of 2

Thread: When a dynamic block is attached to a Mleader, the dynamic block parameters should be available.

  1. #1
    Wish List Administration
    Join Date
    2011-08
    Posts
    4,581

    Default When a dynamic block is attached to a Mleader, the dynamic block parameters should be available.

    Summary: Be able to insert working dynamic blocks to the end of a mleader with all block properties activated.

    Description: When a dynamic block is inserted as the "arrow-head" for a mleader, it looses all of its adjustable attributes & parameters; thus making it a dumb block. The ability to adjust the blocks properties would allow for greater mleader usage.

    Product & Feature: AutoCAD

    Submitted: Tue, 14 Feb 2012

  2. #2
    All AUGI, all the time clshade's Avatar
    Join Date
    2009-01
    Location
    B5
    Posts
    544

    Default Re: When a dynamic block is attached to a Mleader, the dynamic block parameters should be available.

    This is a popular thought.
    MLeaders can be emulated as a DynBlk but then you do not have the advantages of a MLeader
    Charles Shade AutoCAD LT 2014, Dynamic Blocks
    www.cshadedesign.com

Similar Threads

  1. Dynamic block help! (Attached)
    By Ajohnston682038 in forum Dynamic Blocks - Technical
    Replies: 1
    Last Post: 2015-02-18, 06:30 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 2013-06-04, 02:59 AM
  3. link dynamic block parameters with block attributes
    By Wish List System in forum AutoCAD Wish List
    Replies: 0
    Last Post: 2012-06-12, 06:38 PM
  4. Replies: 7
    Last Post: 2007-02-05, 01:11 PM
  5. The attached Dynamic Block shows a very strange preview
    By esdeyo in forum Dynamic Blocks - Technical
    Replies: 4
    Last Post: 2006-08-01, 01:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •