Results 1 to 2 of 2

Thread: Tool Palettes & Tool Palette Group Names

  1. #1
    100 Club
    Join Date
    2012-03
    Posts
    111
    Login to Give a bone
    0

    Default Tool Palettes & Tool Palette Group Names

    I have created multiple tool palettes that i load depending on whether im working on a rcp plan or a toilet room plan, etc. On the right hand side it says Tool Palettes - All Palettes. Does anyone know how to rename that to say rcp,civil, etc? If I right click on the right side of the tool palette & select rename it renames all tool palettes to whatever I type in. I thought it might be tool palette groups but I am not sure. I can't seem to set one to be current. The selection is grayed out

  2. #2
    All AUGI, all the time Norton_cad's Avatar
    Join Date
    2016-02
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    512
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Tool Palettes & Tool Palette Group Names

    Right click the tab, not the toolbar.
    Ohm's Law - Electricity follows the path of least resistance.

    Regards,

    Mark Norton,

Similar Threads

  1. CP223-1: Trick Up Your Tool Palettes: How to Make Your Tool Palettes Do Even More!
    By Autodesk University in forum Customization and Programming
    Replies: 0
    Last Post: 2015-08-07, 05:17 PM
  2. How custom tool button images are created for tool palettes
    By Mike.Perry in forum AutoCAD Tips & Tricks
    Replies: 6
    Last Post: 2012-10-09, 02:44 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 2011-10-11, 10:00 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 2008-08-18, 07:57 PM
  5. Unable to add a Tool Palette to a group
    By joe.witmer in forum AutoCAD General
    Replies: 3
    Last Post: 2006-11-11, 08:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •