Results 1 to 2 of 2

Thread: Tool palette blocks to use UNC path to locate blocks

  1. #1
    Wish List Administration
    Join Date
    2011-08
    Posts
    4,581

    Default Tool palette blocks to use UNC path to locate blocks

    Summary: Tool palettes would be much more transportable across business units within a company by utilizing the UNC path instead of a specific drive letter. I would like this to be an option that could be selected.

    Description: Tool palettes using a UNC path could be transferable to other locations in my company. We have users in scattered locations across the US. It would be very useful to be able to utilize a UNC path to locate the necesary drawings/blocks.

    Product and Feature: AutoCAD - Tool Palette

    Submitted By: Lori Dankovic on 07/16/2012


  2. #2
    Administrator rkmcswain's Avatar
    Join Date
    2004-09
    Location
    Earth
    Posts
    9,813

    Default Re: Tool palette blocks to use UNC path to locate blocks

    Quote Originally Posted by Wish List System View Post
    Summary: Tool palettes would be much more transportable across business units within a company by utilizing the UNC path instead of a specific drive letter. I would like this to be an option that could be selected.

    Description: Tool palettes using a UNC path could be transferable to other locations in my company. We have users in scattered locations across the US. It would be very useful to be able to utilize a UNC path to locate the necesary drawings/blocks.

    Product and Feature: AutoCAD - Tool Palette

    Submitted By: Lori Dankovic on 07/16/2012
    UNC path where?
    We use UNC paths for specifying where the TP are located, in options -and- in the tools themselves, to point to drawings.
    R.K. McSwain | CAD Panacea |

Similar Threads

  1. MULTI-VIEW BLOCKS AND TOOL PALETTE
    By wizengr in forum AutoCAD Civil 3D - General
    Replies: 0
    Last Post: 2012-06-15, 06:04 PM
  2. Tool Palette Blocks
    By randyspear in forum AutoCAD Customization
    Replies: 6
    Last Post: 2009-11-10, 12:22 AM
  3. Alphabetize the blocks in my Tool Palette?
    By bmonk in forum AutoCAD Customization
    Replies: 1
    Last Post: 2007-05-10, 06:28 PM
  4. How do I minipulate Blocks on the tool Palette?
    By rodwhsa in forum AutoCAD Customization
    Replies: 12
    Last Post: 2006-03-11, 04:36 PM
  5. Creating Tool Palette from Blocks
    By mgagnon in forum ACA General
    Replies: 4
    Last Post: 2005-04-06, 09:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •