Results 1 to 2 of 2

Thread: Split one session over two monitors

  1. #1
    All AUGI, all the time pauljordan's Avatar
    Join Date
    2004-09
    Location
    Rock -- Me -- Hard Place
    Posts
    746
    Login to Give a bone
    0

    Default Split one session over two monitors

    I thought I posted this a couple of years ago and I also thought it was submitted on the official list at AU but, maybe I dreamed that..

    Anyway, I'd like to see where you can have a session of Autocad, Autocad MEP, or Autocad Arch open, then open just a viewport on your second monitor. No more stretching one session across the monitors and trying to line them up so the split is right in the middle. You'd be able to switch back and forth between viewports but, your tools and palettes would stay where they're normally set up to. Hmm, maybe put them on a 3rd monitor..

    Anyway, I'd definitely like to be able to make better use of my large dual monitor set up but, to have to go back and forth across the monitors is a giant pain. The main monitor would have the whole ribbon set up on there. The second monitor would be primarily a workspace.

    With users working with quick keys and shortcuts, I don't think that would be any kind of productivity problem at all.


    I guess I'd rather see 2 viewports on one screen and one on the other, zoomed to the full size of that screen instead of 1/2 of one of my monitors or spread over two monitors and wearing out my mouse going back and forth to hit the ribbon..
    Give a man AutoCad, and he'll draw you a floor plan.
    Give a man Revit and he'll build you a house.
    Give Cadmama a couple of drinks and she'll have everyone singing Rockytop!

  2. #2
    I could stop if I wanted to USMCBody's Avatar
    Join Date
    2008-05
    Location
    Yardley, PA
    Posts
    300
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Split one session over two monitors

    I second the motion... because I would love to put the ribbon on a screen that is a touch screen and my views on another screen / screens. I think that setup would be best. I could then get my mouse to get into position on say screen 2. Then touch to activate say draw a line on screen 3.. and then use the mouse to draw it on screen 2. I wouldn't want my mouse to move as I use the touch screen, because I would not want it have to then move the mouse to the other screen to draw it... Saving time and all.
    Easy as Eating Pancakes.

    -Space: Above and Beyond

Similar Threads

  1. Split Screen - Maximise to 2 monitors
    By Wish List System in forum Revit Structure - Wish List
    Replies: 0
    Last Post: 2014-10-27, 12:13 AM
  2. section view w/ split segments AND split view depths (far clip offset)
    By Ning Zhou in forum Revit Architecture - General
    Replies: 0
    Last Post: 2010-04-19, 04:25 PM
  3. Revit Bug? - Split object randomly inherits properties of a split region within it
    By Andrew Dobson in forum Revit Architecture - General
    Replies: 3
    Last Post: 2010-04-07, 12:23 PM
  4. LCD Monitors
    By Scott Hopkins in forum Revit - Hardware & Operating Systems
    Replies: 32
    Last Post: 2005-05-19, 03:25 AM
  5. New monitors?
    By treb in forum Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 2004-09-07, 03:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •