Results 1 to 1 of 1

Thread: EXPORTING TO WINAIR 4 WITH LUA - NO APP. AUTO-RUN AND SET DATE!

  1. #1
    Member
    Join Date
    2012-09
    Posts
    2
    Login to Give a bone
    0

    Default EXPORTING TO WINAIR 4 WITH LUA - NO APP. AUTO-RUN AND SET DATE!

    Hi dear Augi user group!
    I have a small problem regarding some Lua commands in the Ecotect script tool: i would like to export my model to WinAir 4 using the scripting process, the only issue is that 2 commands in particular 90% of the times look like they are ineffective, i'm talking about the:

    1) cmd("model.export.run.air", filename.air) ...wich does not start automatically with the .run prefix the WinAir 4 application

    2) set("model.time", time) ...wich does not change the time in the model space

    I uploaded also 2 images to be more clear:

    SCREEN SHOT LUA-ECOTECT 2011_LEFT MONITOR.jpg

    SCREEN SHOT LUA-ECOTECT 2011_RIGHT MONITOR.jpg

    I even saved the script on a notepad file, just copy it in the script tool.

    Thanks for your help...


    Stefano///
    Attached Files Attached Files

Similar Threads

  1. Help me ! Winair error !
    By beckakham333960693 in forum Ecotect Analysis
    Replies: 0
    Last Post: 2012-11-07, 05:37 AM
  2. Display Date/Time when exporting Presenter
    By reindelt585088 in forum NavisWorks - General
    Replies: 0
    Last Post: 2011-07-28, 04:07 PM
  3. Replies: 13
    Last Post: 2010-07-28, 05:14 AM
  4. Exporting errors using Auto Crete in AutoCAD 2006
    By timn.103462 in forum Software
    Replies: 1
    Last Post: 2006-01-18, 08:30 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •