Results 1 to 4 of 4

Thread: From Revit MEP to Facilities Management software

  1. #1
    AUGI Addict
    Join Date
    2002-06
    Location
    North Central CT
    Posts
    1,108
    Login to Give a bone
    0

    Default From Revit MEP to Facilities Management software

    Does anyone have any experience with any FM software? And how has the transfer of information from Revit to the FM software been? Any lost data? Or have you just simply created a spreadsheet to keep track of equipment maintenance?

    Matt

  2. #2
    Mod / Salary / SM Wanderer's Avatar
    Join Date
    2001-12
    Location
    St. Louis
    Posts
    5,412
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: From Revit MEP to Facilities Management software

    Quote Originally Posted by mattw View Post
    Does anyone have any experience with any FM software? And how has the transfer of information from Revit to the FM software been? Any lost data? Or have you just simply created a spreadsheet to keep track of equipment maintenance?

    Matt
    At this point, we don't have a CAFM installed, and our CMMS is not capable of talking to Revit easily. The call center staff tend to do manual input of equipment data into our current workorder system's database.

    We are going to be upgrading to a CMMS from this century (FINALLY) within the next few months. As soon we are up and running with that, I intend to try out Autodesk's Labs Maximo Integration and seeing how that works for us.

    Once I do, I'll be posting about my experiences in the Facility Management forum.
    Melanie Stone
    @MistresDorkness

    Archibus, FMS/FMInteract and AutoCAD Expert (I use BricsCAD, Revit, Tandem, and Planon, too)
    Technical Editor
    not all those who wander are lost

  3. #3
    AUGI Addict
    Join Date
    2002-06
    Location
    North Central CT
    Posts
    1,108
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: From Revit MEP to Facilities Management software

    Cool. Thanks for the info!

    Matt

  4. #4
    Mod / Salary / SM Wanderer's Avatar
    Join Date
    2001-12
    Location
    St. Louis
    Posts
    5,412
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: From Revit MEP to Facilities Management software

    Quote Originally Posted by mattw View Post
    Cool. Thanks for the info!

    Matt
    Anytime. I'd be thrilled if anyone else was able to chime in. No one I've spoken to has used the IBM or Archibus connectors with Revit yet, so I'm not sure what I'm in for.
    Melanie Stone
    @MistresDorkness

    Archibus, FMS/FMInteract and AutoCAD Expert (I use BricsCAD, Revit, Tandem, and Planon, too)
    Technical Editor
    not all those who wander are lost

Similar Threads

  1. Facilities Management software
    By mattw in forum Revit MEP - General
    Replies: 3
    Last Post: 2012-10-15, 04:19 PM
  2. Revit and Facilities Management
    By brethomp in forum Revit Architecture - General
    Replies: 1
    Last Post: 2009-08-31, 04:55 PM
  3. Facilities Management Software/Sharing Information Across 'Kingdoms'
    By Wanderer in forum Facilities Management In Practice
    Replies: 8
    Last Post: 2007-03-11, 05:44 PM
  4. Facilities Management Software/Sharing Information Across 'Kingdoms'
    By Wanderer in forum CAD Management - General
    Replies: 6
    Last Post: 2005-11-23, 07:23 PM
  5. Facilities Management with Revit
    By Clyne Curtis in forum Facilities Management In Practice
    Replies: 12
    Last Post: 2005-10-26, 12:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •