Results 1 to 4 of 4

Thread: Set "Prompt for Rotation" to "Yes" as default

  1. #1
    I could stop if I wanted to
    Join Date
    2015-10
    Posts
    215
    Login to Give a bone
    0

    Default Set "Prompt for Rotation" to "Yes" as default

    Is there a way to set the "Prompt for rotation" property to "Yes" as default for all new palettes created?

  2. #2
    Administrator BlackBox's Avatar
    Join Date
    2009-11
    Posts
    5,713
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Set "Prompt for Rotation" to "Yes" as default

    Not sure if that can be set globally for all new palettes, but at least within a given palette, you can select all items added, then change that property in mass.
    "How we think determines what we do, and what we do determines what we get."

    Sincpac C3D ~ Autodesk Exchange Apps

    Computer Specs:
    Dell Precision 3660, Core i9-12900K 5.2GHz, 64GB DDR5 RAM, PCIe 4.0 M.2 SSD (RAID 0), 16GB NVIDIA RTX A4000

  3. #3
    I could stop if I wanted to
    Join Date
    2015-10
    Posts
    215
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Set "Prompt for Rotation" to "Yes" as default

    Thank you! That's good enough for me.

  4. #4
    Administrator BlackBox's Avatar
    Join Date
    2009-11
    Posts
    5,713
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Set "Prompt for Rotation" to "Yes" as default

    Quote Originally Posted by mikehaff View Post
    Thank you! That's good enough for me.
    You're welcome; I'm happy to help.
    "How we think determines what we do, and what we do determines what we get."

    Sincpac C3D ~ Autodesk Exchange Apps

    Computer Specs:
    Dell Precision 3660, Core i9-12900K 5.2GHz, 64GB DDR5 RAM, PCIe 4.0 M.2 SSD (RAID 0), 16GB NVIDIA RTX A4000

Similar Threads

  1. "Default Sill Height" changes the "cut plane" display of the Window!!!
    By stellarblue153 in forum Revit Architecture - Tips & Tricks
    Replies: 2
    Last Post: 2024-02-23, 09:02 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 2012-06-06, 11:54 AM
  3. What about "<Offset>:" prompt when issuing "From"
    By mehrdad.ahankhah in forum AutoCAD General
    Replies: 0
    Last Post: 2010-07-21, 12:58 PM
  4. ENTIDADES EN ALIGNMENT COMO "FIXED", "FLOTING" y "FREE"
    By cadia in forum AutoCAD Civil 3D - General
    Replies: 1
    Last Post: 2009-02-01, 04:21 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 2006-06-13, 06:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •