Results 1 to 8 of 8

Thread: appload........unknown command

  1. #1
    Member
    Join Date
    2012-06
    Posts
    3
    Login to Give a bone
    0

    Default appload........unknown command

    THIS IS DRIVING ME NUTS....
    I TRIED
    CLICK TOOLS MENU>OPTIONS
    CLICK THE OPEN AND SAVE TAB
    GUESS WHAT .........OBJECTARX APPLICATIONS BOX IS NOT THERE

    NEXT I WENT TO AUTOCAD HELP
    USER'S GUIDE
    COMMAND REFERENCE
    COMMANDS
    3D
    A COMMANDS
    (HERE'S THE FUN PART)
    BETWEEN APERTURE AND ARC THERE SHOULD BE APP LOAD


    I CHECKED THE PROGRAM FILES FOLDER AND ACAPP.ARX IS THERE.........

    NOW WHAT????????

    IS THIS TYPICAL OF 2010LT
    Last edited by POE; 2012-11-19 at 07:34 PM.

  2. #2
    AUGI Addict cdatechguy's Avatar
    Join Date
    2006-10
    Location
    CdA, ID
    Posts
    1,533
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: appload........unknown command

    Could be wrong....but yeah, think that is typical of LT...you need the full version to get that kind of functionality.

    Guess there is an "add-on" that will allow LISP routines to be loaded on LT...
    Last edited by cdatechguy; 2012-11-19 at 04:33 PM. Reason: Option
    Michael "MP" Patrick
    "I only drink :coffee: until it's acceptable to drink or :whiskey: or :wine:"

  3. #3
    All AUGI, all the time clshade's Avatar
    Join Date
    2009-01
    Location
    B5
    Posts
    544
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: appload........unknown command

    Yep no LISP in LT and the add-on is a violation of the EULA.
    (At least here in the States)
    Why do you think it's 1/4 the price?
    Last edited by clshade; 2012-11-19 at 07:26 PM.
    Charles Shade AutoCAD LT 2014, Dynamic Blocks
    www.cshadedesign.com

  4. #4
    Member
    Join Date
    2012-06
    Posts
    3
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: appload........unknown command

    THANK YOU FOR THE HELP........

    NOW IS THAT STATE OF BEING OR MIND...........

    I DO MISS MY BOARD.......

    OH WELL H.A.N.D.

  5. #5
    All AUGI, all the time clshade's Avatar
    Join Date
    2009-01
    Location
    B5
    Posts
    544
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: appload........unknown command

    States... as in United
    Charles Shade AutoCAD LT 2014, Dynamic Blocks
    www.cshadedesign.com

  6. #6
    Certifiable AUGI Addict cadtag's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    Cairo - no, not Illinois
    Posts
    4,753
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: appload........unknown command

    lessee --- Ares Commander from Graebert, and BricsCAD, as well as Intellicad, all support LISP for less money than AcadLt.... and a lot less than an full AutoCAD upgrade
    Real pirates wear silk suits & ties, and write EULAs
    The only thing more dangerous to the liberty of a free people than big government, is big business.

    Toward a Sustainable Water Future: Visions for 2050 http://ascelibrary.org/doi/book/10.1061/9780784412077

  7. #7
    I could stop if I wanted to pendean's Avatar
    Join Date
    2001-12
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    228
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: appload........unknown command

    ... and a use Yugo is cheaper than a new Honda too: but sometimes what you drive is more important than what you save in initial cost.
    --
    Dean Saadallah
    AutoCAD and LT User
    BLOG|TW|FB|PIN
    --

  8. #8
    Certifiable AUGI Addict cadtag's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    Cairo - no, not Illinois
    Posts
    4,753
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: appload........unknown command

    Quote Originally Posted by pendean View Post
    ... and a use Yugo is cheaper than a new Honda too: but sometimes what you drive is more important than what you save in initial cost.
    do you own stock in Adesk? hard to see anywhere that LT is a Honda and BricsCAD is a Yugo, or are you calling Acad LT the Yugo? -- Bricssys and Graebert offer more OOTB functionality, vastly better 3rd party expandability, less initial cost, lower ongoing costs, arguably better vendor support (poorer peer-to-peer support), and better compatability with the documented OpenDWG format. LT offers better compatability with 2013 file format and vertical object enablers, a better known brand, and arguably bettter peer to peer support. Unfortunately, the LT Support answer often seems to be 'you can't do that in LT, only in the full version"..
    Real pirates wear silk suits & ties, and write EULAs
    The only thing more dangerous to the liberty of a free people than big government, is big business.

    Toward a Sustainable Water Future: Visions for 2050 http://ascelibrary.org/doi/book/10.1061/9780784412077

Similar Threads

  1. 2007: Publish Command says unknown command in autocad 2007
    By drajappa594109 in forum AutoCAD General
    Replies: 2
    Last Post: 2012-07-13, 03:34 PM
  2. AutoCAD LT 2007 Appload command returns - unknown command
    By tbedrich in forum AutoCAD LT - General
    Replies: 3
    Last Post: 2007-04-10, 02:09 PM
  3. AutoCAD 2004 - No RevCloud, Wipeout or AppLoad command
    By CADMama in forum AutoCAD General
    Replies: 4
    Last Post: 2006-08-04, 09:01 PM
  4. _ai_molc command returns unknown command message
    By jan.pennabecker in forum AutoCAD Customization
    Replies: 16
    Last Post: 2006-05-19, 12:02 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: 2006-05-09, 08:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •