Results 1 to 4 of 4

Thread: Deleting toolbars from a .cuix

  1. #1
    Active Member
    Join Date
    2008-07
    Location
    Boise
    Posts
    63
    Login to Give a bone
    0

    Default Deleting toolbars from a .cuix

    I have what I think is a simple question, but I am having difficulty with it. I have a company .cuix menu that is loaded as a partial menu to the main acad.cuix file. I want to delete all the toolbars and pull down menus associated with it and leave the other stuff in place. This is in Autocad 2011 but should also translate to 2013. So far, I have tried opening the CUI menu, going to the company.cuix partial menu and deleting the toolbars. Then I hit save, then Apply. Toolbars disappear and pulldown menus go away. But when I reload AutoCAD they come back. What am I missing here?

  2. #2
    Certified AUGI Addict jaberwok's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    0,0,0 The Origin
    Posts
    8,570
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Deleting toolbars from a .cuix

    Are you absolutely certain that the file you are editing is the same one as is being opened by acad?

  3. #3
    Administrator Ed Jobe's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Location
    Turlock, CA
    Posts
    6,003
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Deleting toolbars from a .cuix

    You say its company cuix. Is it getting reloaded from a network location each session? Perhaps from a startup switch, profile?
    C:> ED WORKING....

  4. #4
    Administrator BlackBox's Avatar
    Join Date
    2009-11
    Posts
    5,667
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Deleting toolbars from a .cuix

    Sounds like their startup checks for differences in a local copy of the company CUIx, and if the modify dates are different the company one overrides.

    Is it not possible to instead simply modify your workspace, rather than attempting to modify/delete components from the company CUIx? If your company mandates something, methinks attempting to permanently delete are not going to be well received.
    "How we think determines what we do, and what we do determines what we get."

    Sincpac C3D ~ Autodesk Exchange Apps

    Computer Specs:
    Dell Precision 3660, Core i9-12900K 5.2GHz, 64GB DDR5 RAM, PCIe 4.0 M.2 SSD (RAID 0), 16GB NVIDIA RTX A4000

Similar Threads

  1. MNL not loading with CUIx
    By nbittner673091 in forum ACA General
    Replies: 0
    Last Post: 2012-04-04, 12:02 AM
  2. Can you save a CUIx as a CUI?
    By g.doyle in forum AutoCAD CUI Menus
    Replies: 1
    Last Post: 2010-10-14, 12:58 AM
  3. Company CUIX
    By thomas.stright in forum AutoCAD CUI Menus
    Replies: 3
    Last Post: 2010-06-03, 10:54 PM
  4. Missing pdfic.cuix pdfmacad.cuix
    By kathleen.143968 in forum AutoCAD CUI Menus
    Replies: 2
    Last Post: 2010-02-01, 10:51 PM
  5. No Menus or Toolbars in ACA.cuix?!?
    By bowlingbrad in forum AutoCAD CUI Menus
    Replies: 1
    Last Post: 2009-09-08, 08:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •