Results 1 to 4 of 4

Thread: LDT2004?

  1. #1
    Member
    Join Date
    2007-01
    Posts
    2
    Login to Give a bone
    0

    Default LDT2004?

    I use LDDT2004 with Windows XP 2003. I would like to upgrade to a new/used computer. Will my LDDT2004 work with Windows 8 operating system?

    Thanks,
    Mike

  2. #2
    Mod / Salary / SM Wanderer's Avatar
    Join Date
    2001-12
    Location
    St. Louis
    Posts
    5,298
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: LDT2004?

    Mike,

    I've moved your thread from the LDT forum to the OS forum, because I think you could get a better answer here (I've left a redirect, though, so you and other posters can find it from there too, though.).

    Cheers.
    Melanie Stone
    @MistresDorkness

    ARCHIBUS, FMS/FMInteract and AutoCAD Expert (I use Revit, too)
    Technical Editor
    not all those who wander are lost

  3. #3
    Member
    Join Date
    2007-01
    Posts
    2
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: LDT2004?

    Thank you Melanie,
    I don't know what OS forum stands for or how to get there. You mentioned a redirect? I'm real green at this.
    Mike

    O.K. Operating Systems. I just seen an icon for that forum, then lost it.
    Last edited by mpopp.130520; 2013-09-25 at 04:25 AM.

  4. #4
    Super Moderator rkmcswain's Avatar
    Join Date
    2004-09
    Location
    Earth
    Posts
    9,673
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: LDT2004?

    Quote Originally Posted by mpopp.130520 View Post
    Will my LDDT2004 work with Windows 8 operating system?
    Never say never, but I wouldn't bet on it.
    I doubt if you'll find anyone who has even tried it.
    R.K. McSwain | CAD Panacea |

Similar Threads

  1. LDT2004 profile error
    By daryl.79106 in forum Land Desktop - General
    Replies: 0
    Last Post: 2008-07-30, 10:25 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •