Results 1 to 2 of 2

Thread: Connect Map3D to .GDB File

  1. #1
    100 Club
    Join Date
    2003-01
    Location
    Denver, Colorado
    Posts
    199
    Login to Give a bone
    0

    Question Connect Map3D to .GDB File

    Is it possible to connect Map3D 2013 to a .GDB file I have received from my GIS department. We are constantly sharing data. I need an easy way to work with them. If this is possible can someone tell me how. If its not can someone give me some suggestions?

  2. #2
    Geospatial Moderator Jmurphy's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Location
    TN/KY Area
    Posts
    1,640
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Connect Map3D to .GDB File

    At one time you could if you installed the GDAL/ORG provider from OSGEO. Best thing is ask for shp files instead and use Data Connect to edit/share the data.
    J. Murphy
    AKA
    Murph
    The former AutoCAD MAP3D Power User

Similar Threads

  1. 2014: TIF file too large and crashes when I connect
    By capeziosa in forum AutoCAD Map 3D - Data Connect (FDO)
    Replies: 1
    Last Post: 2013-12-10, 10:56 PM
  2. Query shape file connect by FDO
    By Glenn Pope in forum AutoCAD Map 3D - Data Connect (FDO)
    Replies: 3
    Last Post: 2011-12-01, 12:03 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 2009-01-11, 08:16 PM
  4. Using FDO to access either shape file or connect SDE
    By VBOYAJI in forum AutoCAD Map 3D - General
    Replies: 1
    Last Post: 2006-08-17, 06:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •