Results 1 to 3 of 3

Thread: Wiring not appearing in linked file

  1. #1
    Active Member
    Join Date
    2008-07
    Posts
    50
    Login to Give a bone
    0

    Default Wiring not appearing in linked file

    I'm linking in three similar files with some basic electric lighting and terminals laid out but in the project file they're linked into Wires are not appearing. They're "on" in both VV of the view I'm looking at as well within each individual link. I don't see them when I display hidden. Is this a limitation of REVIT wires?

  2. #2
    100 Club
    Join Date
    2010-04
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    117
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Wiring not appearing in linked file

    I would think that this is because wires in Revit are just a detail item shown as a representation of the circuit - they are not actually in the model. Since connectors and therefor systems and Circuits cannot be transferred through a linked file there is no way of putting the wires n yourself.

    The only way I know of to show the wires is to go to visibility graphics > Revit Links and customize the display settings for the link you want, then map the linked view to the view in the linked model that shows the wires.

    Hope this helps.
    Linked virew.jpg

  3. #3
    Active Member
    Join Date
    2008-07
    Posts
    50
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Wiring not appearing in linked file

    that's great. Thanks!

Similar Threads

  1. 2012: Walls of Linked Revit Not Appearing
    By crosado115217 in forum Revit Structure - General
    Replies: 2
    Last Post: 2012-07-05, 03:25 PM
  2. Linked Revit not appearing
    By kmayberry in forum Revit MEP - General
    Replies: 1
    Last Post: 2010-10-18, 01:29 PM
  3. Wiring - Tick Marks Randomly Not Appearing
    By kalimazoop in forum Revit MEP - General
    Replies: 7
    Last Post: 2010-06-09, 11:36 PM
  4. linked cad file not appearing in local saved project
    By Steve Hutana in forum Revit - Worksharing/Worksets/Revit Server
    Replies: 1
    Last Post: 2007-12-12, 02:00 AM
  5. Linked objects appearing halftone
    By Jshaver in forum Revit Structure - General
    Replies: 3
    Last Post: 2007-01-11, 04:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •