Results 1 to 3 of 3

Thread: AutoCAD Raster Design

  1. #1
    Active Member
    Join Date
    2003-09
    Posts
    89
    Login to Give a bone
    0

    Question AutoCAD Raster Design

    Has anyone used AutoCAD Raster Design? We currently use GTX RasterCAD, but when we updated to Product Design Suite 2014 we saw we now had AutoCAD Raster Design. I have not found any good information about Autodesk's raster package to make a good comparision. If it works like GTX then we could save ourselves some money and set up by eliminating GTX.

  2. #2
    Administrator BlackBox's Avatar
    Join Date
    2009-11
    Posts
    5,713
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: AutoCAD Raster Design

    Quote Originally Posted by jimmy.long View Post
    Has anyone used AutoCAD Raster Design? We currently use GTX RasterCAD, but when we updated to Product Design Suite 2014 we saw we now had AutoCAD Raster Design. I have not found any good information about Autodesk's raster package to make a good comparision. If it works like GTX then we could save ourselves some money and set up by eliminating GTX.
    Didn't you essentially ask this already?

    What differences did you notice when you downloaded and tested the free trial of Raster Design for yourself, as Ed suggested here?
    "How we think determines what we do, and what we do determines what we get."

    Sincpac C3D ~ Autodesk Exchange Apps

    Computer Specs:
    Dell Precision 3660, Core i9-12900K 5.2GHz, 64GB DDR5 RAM, PCIe 4.0 M.2 SSD (RAID 0), 16GB NVIDIA RTX A4000

  3. #3
    Mod / Salary / SM Wanderer's Avatar
    Join Date
    2001-12
    Location
    St. Louis
    Posts
    5,406
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: AutoCAD Raster Design

    Quote Originally Posted by jimmy.long View Post
    Has anyone used AutoCAD Raster Design? We currently use GTX RasterCAD, but when we updated to Product Design Suite 2014 we saw we now had AutoCAD Raster Design. I have not found any good information about Autodesk's raster package to make a good comparision. If it works like GTX then we could save ourselves some money and set up by eliminating GTX.
    Moderators will move your Raster Design questions to the Raster Design forum, so that users versed in that product will see it.

    I have not used GTX, and only used Raster Design briefly. From what I saw, it did a good job of despeckling and made it easier to trace.
    Of course, I did not use it much, once Autodesk introduced PDF underlay in AutoCAD, as I would just trace in there instead. But, I did that only on a smaller scale for updates, not to recreate plans. If I'd have worked on a larger scale conversion project, I would have used it more.
    Melanie Stone
    @MistresDorkness

    Archibus, FMS/FMInteract and AutoCAD Expert (I use BricsCAD, Revit, Tandem, and Planon, too)
    Technical Editor
    not all those who wander are lost

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 2012-11-06, 11:34 PM
  2. AutoCAD Raster Design is not initialized
    By danzashishimai in forum Raster Design - General
    Replies: 1
    Last Post: 2009-09-15, 12:57 PM
  3. AutoCad Raster Design
    By VyacheslavF in forum Raster Design - General
    Replies: 2
    Last Post: 2008-10-07, 12:30 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 2008-05-31, 07:59 AM
  5. How does GTXRaster CAD compare to AutoCAD Raster Design
    By john.bresler105607 in forum Raster Design - General
    Replies: 2
    Last Post: 2007-04-03, 05:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •