Results 1 to 3 of 3

Thread: Floors and view filter not working as expected

  1. #1
    Super Moderator david_peterson's Avatar
    Join Date
    2002-09
    Location
    Madison, WI
    Posts
    5,682
    Login to Give a bone
    0

    Default Floors and view filter not working as expected

    I have a floor plan that has a lot of platforms associated with it. I tried to find the sweet spot with the view range but that didn't help, so I went to view filters.
    I've assigned a parameter to the view filter and to the floor and the beams that support it. But it doesn't seem to be working correctly.
    The beams don't display but the floor does. They both have the same parameter setting. I even did a copy and paste just to make sure everything was done correctly.
    Any idea why a floor object isn't behaving as expected with a view filter applied?
    Thanks in advance.
    Dave Peterson
    BIM Coordinator

    Acad - 2019 - Revit 2021 w/ BIM 360 - Navisworks - Ensacpe - Lumion - Windows 10 OS - i7-10850H 2.7GHz 64GB Ram - Nvidia Quadro RTX 3000
    "The more you know, the less you know, because the more you know you don't know". --M. Lin

  2. #2
    All AUGI, all the time CADastrophe's Avatar
    Join Date
    2012-01
    Location
    Site of the next CADaclysm
    Posts
    813
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Floors and view filter not working as expected

    OK - stupid question; are you certain that the Floors Category is included in your View Filter? Otherwise, can you recreate this behavior in a new Project file and/or post a sample?
    Corey D.Please let the saying "The only stupid question is the one not asked" not be seen as a challenge to defy it.

  3. #3
    Super Moderator david_peterson's Avatar
    Join Date
    2002-09
    Location
    Madison, WI
    Posts
    5,682
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Floors and view filter not working as expected

    Man I like stupid questions. Especially when they are the right ones to ask.
    Thanks. I just needed the kick to the head.
    Dave Peterson
    BIM Coordinator

    Acad - 2019 - Revit 2021 w/ BIM 360 - Navisworks - Ensacpe - Lumion - Windows 10 OS - i7-10850H 2.7GHz 64GB Ram - Nvidia Quadro RTX 3000
    "The more you know, the less you know, because the more you know you don't know". --M. Lin

Similar Threads

  1. 2012: -PAN with coordinate entry not working as expected
    By Steve_Bennett in forum AutoCAD General
    Replies: 11
    Last Post: 2014-06-19, 07:11 PM
  2. 2013 Boolean subtract not working as expected
    By skyeg3206316 in forum 3ds Max - General
    Replies: 0
    Last Post: 2014-03-31, 07:44 AM
  3. Active view level filter is not working
    By some buddy in forum Revit - API
    Replies: 0
    Last Post: 2009-10-02, 02:54 PM
  4. Point (co-ordinate) filter not working as expected
    By sarahjane in forum AutoCAD General
    Replies: 6
    Last Post: 2005-11-15, 06:59 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •