See the top rated post in this thread. Click here

Results 1 to 6 of 6

Thread: SCALELISTEDIT command is not functioning

  1. #1
    Member
    Join Date
    2013-12
    Posts
    10
    Login to Give a bone
    0

    Default SCALELISTEDIT command is not functioning

    AutoCAD2014

    Went to change my viewport scale, hit my predefined max at 1:180, need something along the lines of 1:200. Click viewport, click viewport scale, and then custom but the pop up screen does not happen, AutoCAD does not function and SCALELISTEDIT comes up in the command box. I need to figure out why the pop window is suddenly not coming up so I can add new viewport sizing.

  2. #2
    Member
    Join Date
    2013-12
    Posts
    10
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: SCALELISTEDIT command is not functioning

    Ignore my post, found the trick to get the box back after posting my thread a similar thread was linked. For those that cant find the thread.

    Enter command, press ALT + SPACE BAR, command box will follow, select move, hover mouse over autocad screen.

  3. #3
    Member
    Join Date
    2013-12
    Posts
    10
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: SCALELISTEDIT command is not functioning

    OK so that brought the command box back, however now when I click 'ADD' the dialogue box as well as CAD do not function and the pop up window for this command do not follow, have to hit escape to unfreeze command. I have tried to edit viewport scales in both model and paper space and both have the same result. Does anyone know why this has happened. I should note that this started on its own, I did not do anything to CAD to make this happen.

  4. #4
    Certifiable AUGI Addict
    Join Date
    2001-03
    Location
    Tallahassee, FL
    Posts
    3,263
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: SCALELISTEDIT command is not functioning

    Try switching to a different profile. I recommend making dated backup copies of your CUI that you can switch to if need be.
    Tom Beauford P.S.M. - Civil 2019 on Windows 10 Enterprise
    Design Analysis - Leon County Public Works/Engineering Wrap [CODE] tags around selected text
    2280 Miccosukee Rd. Tallahassee, FL 32308-5310
    Ph# (850)606-1516 Home Page

  5. #5
    Certifiable AUGI Addict cadtag's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    Cairo - no, not Illinois
    Posts
    4,766
    Login to Give a bone
    1

    Default Re: SCALELISTEDIT command is not functioning

    Quote Originally Posted by prowley459709 View Post
    OK so that brought the command box back, however now when I click 'ADD' the dialogue box as well as CAD do not function and the pop up window for this command do not follow, have to hit escape to unfreeze command. I have tried to edit viewport scales in both model and paper space and both have the same result. Does anyone know why this has happened. I should note that this started on its own, I did not do anything to CAD to make this happen.
    try the Alt spacebar and M again -- sounds like that dialog is ending up off screen as well.
    Real pirates wear silk suits & ties, and write EULAs
    The only thing more dangerous to the liberty of a free people than big government, is big business.

    Toward a Sustainable Water Future: Visions for 2050 http://ascelibrary.org/doi/book/10.1061/9780784412077

  6. #6
    Member
    Join Date
    2013-12
    Posts
    10
    Login to Give a bone
    1

    Default Re: SCALELISTEDIT command is not functioning

    Quote Originally Posted by cadtag View Post
    try the Alt spacebar and M again -- sounds like that dialog is ending up off screen as well.
    That was it, tried it before but nothing happened, shut everything other then CAD down and minimized it, fixed the issue. Now if I could get the text dialogue pop up box to move so its not popping up in the middle of the screen everytime that would be awesome

Similar Threads

  1. 2012: Global Attribute Edit Command not functioning in AutoCAD 2012
    By alex.kolb in forum AutoCAD General
    Replies: 5
    Last Post: 2018-11-08, 09:47 PM
  2. 2009: Mtext command is not functioning properly.
    By surveyor690375348 in forum AutoCAD Civil 3D - Land Desktop Companion - General
    Replies: 3
    Last Post: 2013-04-30, 10:29 PM
  3. 2013: Having trouble with the "scalelistedit command", no dialogue box appears.
    By mwellman303122 in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 2012-09-14, 07:44 PM
  4. SCALELISTEDIT ERROR
    By gerit in forum AutoCAD General
    Replies: 2
    Last Post: 2009-04-16, 01:02 PM
  5. SCALELISTEDIT
    By ruth515 in forum AutoCAD General
    Replies: 10
    Last Post: 2009-02-14, 08:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •