Results 1 to 10 of 10

Thread: Raster tools not recognised

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Member
    Join Date
    2013-02
    Posts
    28
    Login to Give a bone
    0

    Angry Raster tools not recognised

    Hi All
    I know that this question must have been asked before but I can not find a thread.

    I have installed raster design 2014 on my auto-cad architecture 2014 the raster tool tab shows up on the ribbon but every time I click on one of the tools such as insert I get the error message " Unknown command IInsert"
    I have checked the options/ file /support file search path and the path is there.
    I have tried to use raster design with AutoCAD 2014 and it works fine.
    I have repaired both AutoCAD architecture and raster design from the control panel/ programmes uninstall feature, as well as re-installed both autocad architecture and raster design. to no avail.
    can any one help please?

    Thanks in advance
    john
    Attached Images Attached Images

Similar Threads

  1. 2014: Issues with Raster Tools
    By gregfarz78 in forum AMEP General
    Replies: 0
    Last Post: 2014-01-09, 05:31 PM
  2. 2014: Can't find my Raster tools
    By Mr.Will in forum AutoCAD CUI Menus
    Replies: 4
    Last Post: 2013-09-13, 07:28 PM
  3. Add more tools to modify Raster Images.
    By IanR in forum Revit MEP - Wish List
    Replies: 0
    Last Post: 2011-10-10, 12:33 PM
  4. Search Path not recognised?
    By mtc.139414 in forum AutoCAD Customization
    Replies: 1
    Last Post: 2007-12-13, 08:13 PM
  5. Covering the tools in Raster Design
    By Nitroneo in forum ATP Course Wishlist
    Replies: 1
    Last Post: 2007-05-31, 01:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •