Results 1 to 7 of 7

Thread: 2013 Xref changes

  1. #1
    Member
    Join Date
    2002-07
    Posts
    3
    Login to Give a bone
    0

    Default 2013 Xref changes

    I have been supplied with a drawing which looks for an early xref Rev e. I have been supplied with a Rev h drawing.
    I cannot figure out how to alter the drawing to look and load this Rev h Xref.
    Help would be appreciated.

    By the way no Prefix drop down list on my screen!

    John Farrer

  2. #2
    Administrator BlackBox's Avatar
    Join Date
    2009-11
    Posts
    5,585
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: 2013 Xref changes

    Quote Originally Posted by john.farrer View Post
    I have been supplied with a drawing which looks for an early xref Rev e. I have been supplied with a Rev h drawing.
    I cannot figure out how to alter the drawing to look and load this Rev h Xref.
    Help would be appreciated.

    By the way no Prefix drop down list on my screen!
    Welcome to AUGI.

    In the XREF Palette, you can change the reference's name and file path as needed, or simply detach the problem reference and attach the correct reference, so long as there are no layer settings you wish to retain.

    Cheers
    "How we think determines what we do, and what we do determines what we get."

    Sincpac C3D ~ Autodesk Exchange Apps

    Computer Specs:
    Dell Precision 3630, Core i9-9900K 5.0GHz, 128GB RAM, Samsung 970 Pro M.2, 8GB NVIDIA Quadro P4000

  3. #3
    Member
    Join Date
    2002-07
    Posts
    3
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: 2013 Xref changes

    Thank you BlackBox,
    I have managed to LOAD the new Xref but the content is not displayed. The xef is shown as Loaded in the Xref listing, should it show as attached? I Reconciled all the layers. Could it be that the new xref is not attached at the correct point?
    John Farrer

  4. #4
    Administrator BlackBox's Avatar
    Join Date
    2009-11
    Posts
    5,585
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: 2013 Xref changes

    Quote Originally Posted by john.farrer View Post
    Thank you BlackBox,
    I have managed to LOAD the new Xref but the content is not displayed. The xef is shown as Loaded in the Xref listing, should it show as attached? I Reconciled all the layers. Could it be that the new xref is not attached at the correct point?
    A quick Zoom Extents *should* answer that... Could the XREF be on a frozen/off layer? In Layer Manager, are all/any XREF-specific layers thawed/on?

    Cheers
    "How we think determines what we do, and what we do determines what we get."

    Sincpac C3D ~ Autodesk Exchange Apps

    Computer Specs:
    Dell Precision 3630, Core i9-9900K 5.0GHz, 128GB RAM, Samsung 970 Pro M.2, 8GB NVIDIA Quadro P4000

  5. #5
    Certifiable AUGI Addict cadtag's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    Cairo - no, not Illinois
    Posts
    4,897
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: 2013 Xref changes

    you should also check the value of INSBASE in both the original, and replacement xref files. Are they the same? Is the coordinate value of the objects in the Xref the same?
    Real pirates wear silk suits & ties, and write EULAs
    The only thing more dangerous to the liberty of a free people than big government, is big business.

    Toward a Sustainable Water Future: Visions for 2050 http://ascelibrary.org/doi/book/10.1061/9780784412077

  6. #6
    Administrator BlackBox's Avatar
    Join Date
    2009-11
    Posts
    5,585
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: 2013 Xref changes

    Also, FWIW -

    I started using this recently... Large 3-phase development, with a separate roadway improvement/water main extension sub-project, that was originally in one project folder structure, and naming convention, until we recently changed the entire setup of both (again; grrr)... And Tim's work was a lifesaver:





    ... Just needed to compile for 2015-2016, and redo some layer states.

    Cheers
    "How we think determines what we do, and what we do determines what we get."

    Sincpac C3D ~ Autodesk Exchange Apps

    Computer Specs:
    Dell Precision 3630, Core i9-9900K 5.0GHz, 128GB RAM, Samsung 970 Pro M.2, 8GB NVIDIA Quadro P4000

  7. #7
    Member
    Join Date
    2002-07
    Posts
    3
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: 2013 Xref changes

    No luck with this. Also INSBASE is 0,0,0 on both Xref files.
    I have now overcome the problem by renaming the Rev h xref file to Rev e.
    I will have to sort this out eventually.
    Many thanks John

Similar Threads

  1. Exportar Revit 2012-2013 a 3ds Max Design 2013...
    By magdagarciavinuesa in forum Español - Revit
    Replies: 2
    Last Post: 2015-02-04, 10:34 PM
  2. 2013 Objects From Revit MEP 2013 Missing in Navis Manage 2013
    By MetalliCAD in forum NavisWorks - General
    Replies: 5
    Last Post: 2013-03-05, 08:52 PM
  3. Revit 2013 Detail Views Showing up in Navisworks 2013
    By tfullerpipes in forum NavisWorks - General
    Replies: 3
    Last Post: 2013-01-30, 07:37 AM
  4. 2013 doesnt refresh the xref's
    By drewj in forum NavisWorks - General
    Replies: 0
    Last Post: 2012-06-07, 11:11 PM
  5. 2008 SCALE 1:100 xref xref xref xref- scale list issues
    By Apsis0215 in forum AutoCAD Customization
    Replies: 2
    Last Post: 2008-11-21, 08:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •