Results 1 to 3 of 3

Thread: Windows 10 & C3D 2015?

  1. #1
    Member
    Join Date
    2009-10
    Location
    Redmond, WA
    Posts
    9
    Login to Give a bone
    0

    Default Windows 10 & C3D 2015?

    Now that windows has officially released Version 10, is there anyone who can comment on the performance characteristics of Civil 3d with version 10? I have upgraded one of my laptops (which I don't typically use for production) to Windows 10 and it appears it actually performs better than it did on the Windows 7 platform. I understand that it is currently not a supported o/s. I am trying to identify any potential problems before I attempt to put it into production on any other workstations.

  2. #2
    Certifiable AUGI Addict cadtag's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    Cairo - no, not Illinois
    Posts
    4,852
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Windows 10 & C3D 2015?

    I expect that the only officially supported version of Acad will be the next one. Although it's possible that 2016 will receive a hotfix and become officially supported. From reports, if the Acad software is installed in the old OS, and the machine is upgraded in place, it will _probably_ work. Installing C3D on clean installs may be problematic.

    However, given the uncertainty over the apparent overreach/abusiveness of the new MS privacy policy, installing Win10 at this time on company hardware seems irresponsible.
    Real pirates wear silk suits & ties, and write EULAs
    The only thing more dangerous to the liberty of a free people than big government, is big business.

    Toward a Sustainable Water Future: Visions for 2050 http://ascelibrary.org/doi/book/10.1061/9780784412077

  3. #3
    Certifiable AUGI Addict
    Join Date
    2001-03
    Location
    Tallahassee, FL
    Posts
    3,403
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Windows 10 & C3D 2015?

    From everything I've seen online it doesn't sound like a good idea:
    https://forums.autodesk.com/t5/autoc...0/td-p/5553481
    https://forums.autodesk.com/t5/autoc...y/td-p/5753162
    Of course if your beta testing doesn't find any issues let us know. I've waiting to see what kind of bugs there will be before installing any free upgrades at home.
    Tom Beauford P.S.M. - Civil 2020 on Windows 10 Enterprise
    Design Analysis - Leon County Public Works/Engineering Wrap [CODE] tags around selected text
    2280 Miccosukee Rd. Tallahassee, FL 32308-5310
    Ph# (850)606-1516 Home Page

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 2016-04-20, 06:41 PM
  2. Windows XP - Autocad MEP 2015 and Revit 2015
    By wiegmanroger433258 in forum Operating Systems
    Replies: 2
    Last Post: 2015-01-15, 01:42 PM
  3. 2015: Palladio Windows Layout 2015
    By barathd in forum Revit - Platform
    Replies: 9
    Last Post: 2014-06-13, 05:00 AM
  4. 2015: is Revit architecture 2015 compatible with windows 8.1?
    By Bluefairy in forum Revit Architecture - General
    Replies: 2
    Last Post: 2014-06-09, 11:16 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •