Results 1 to 2 of 2

Thread: Insertion Point

  1. #1
    I could stop if I wanted to kwong's Avatar
    Join Date
    2002-11
    Posts
    270
    Login to Give a bone
    0

    Default Insertion Point

    Hi all,
    I made a boxed text to insert as a symbol; how do make it so I can have the insertion point where I want it, for example 10mm below & right of the box? Thanks.
    kwong

  2. #2
    Super Moderator beegee's Avatar
    Join Date
    2003-05
    Location
    crusing 11 kms above Australia
    Posts
    5,153
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Insertion Point

    In the generic annotation template, the reference planes define the insertion point.

    Make the box with dimension parameters 10mm above and left of the insertion point.

    Save and load into a project and use as a symbol.
    Bruce Gow.

    Karel*CAD. Application Specialist..
    Architect.
    Revitalize. Blog

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 2012-10-10, 02:38 PM
  2. MLEADER INSERTION POINT (?)
    By clxramos583784 in forum VBA/COM Interop
    Replies: 7
    Last Post: 2012-06-22, 05:44 PM
  3. RL insertion point
    By kristreagus in forum Dynamic Blocks - Technical
    Replies: 18
    Last Post: 2007-11-08, 03:33 AM
  4. Placing insertion point at mid-point of flange on a steel section
    By Spenner in forum Dynamic Blocks - Technical
    Replies: 4
    Last Post: 2007-06-18, 01:53 PM
  5. Insertion Point
    By kwong in forum Revit Architecture - General
    Replies: 1
    Last Post: 2005-03-19, 07:27 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •