Results 1 to 2 of 2

Thread: Language change not working

  1. #1
    Member
    Join Date
    2013-05
    Posts
    3
    Login to Give a bone
    0

    Unhappy Language change not working

    Hi,

    I'm trying to make my Revit UI Japanese, and I have installed the Japanese version of Revit. However, only a few parts of the UI change language, and this is the same whatever language I choose in the shortcut. Here's a screenshot showing roughly which parts of the UI get translated.



    Does anyone know what could be causing this?

    The system language of the computer I am running it on is also Japanese, so I am stumped on what could be causing this. I tried it on another computer and it has the same problem. Is this a Revit 2017 issue?

    Many thanks,

    Shogo
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    100 Club meng005's Avatar
    Join Date
    2006-05
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    180
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Language change not working

    Try this: https://knowledge.autodesk.com/suppo...EBD6C-htm.html
    Attached Images Attached Images
    Last edited by meng005; 2016-09-12 at 07:22 PM.

Similar Threads

  1. 2013: [URGENT] Change Revit Schedule Display Language?
    By ng_ph_long293217 in forum Revit MEP - General
    Replies: 4
    Last Post: 2013-02-06, 08:24 AM
  2. Working process and enviroment change
    By Josue Silva in forum CAD Management - General
    Replies: 2
    Last Post: 2007-08-01, 07:41 PM
  3. Change the other Language text to English
    By avinash00002002 in forum VBA/COM Interop
    Replies: 2
    Last Post: 2006-03-27, 04:52 PM
  4. Language change
    By JustJimmy in forum AutoCAD Map 3D - General
    Replies: 1
    Last Post: 2005-05-19, 02:28 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •