Results 1 to 2 of 2

Thread: Annotative blocks and fields – using the value of an object tag doesn’t work.

  1. #1
    Member
    Join Date
    2017-06
    Posts
    6
    Login to Give a bone
    0

    Default Annotative blocks and fields – using the value of an object tag doesn’t work.

    There seems to be a bug(?) when you use a field to display the value (in a table for example) of an object tag from a block which has annotation scales added to it. I assume because the name is effectively there more than one. The name does appear in the field in the first instance but after saving/exiting and then opening again I end up with ### i.e. “The object referenced by the field is not a valid object”.

    Anyone else confirm this? Taking other properties from blocks with annotation scales are fine e.g. position x, y, z.

  2. #2
    I could stop if I wanted to
    Join Date
    2015-10
    Location
    Central New Jersey
    Posts
    401
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Annotative blocks and fields – using the value of an object tag doesn’t work.

    What if you edited the block to give it a description that is the same as its name, then use the field to get the description.

Similar Threads

  1. LISP to Explode Dynamic Blocks Doesn't Work
    By stusic in forum AutoLISP
    Replies: 35
    Last Post: 2013-06-26, 05:20 PM
  2. Still not getting fields to work in Title Blocks
    By vanderloo5 in forum ACA General
    Replies: 1
    Last Post: 2011-11-30, 10:38 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 2010-08-17, 05:29 PM
  4. Annotative MEP Blocks not doing the annotative thing
    By pauljordan in forum AMEP General
    Replies: 0
    Last Post: 2010-07-07, 10:38 PM
  5. Annotative Blocks lose annotative properties
    By CAD-MAN II in forum AutoCAD Civil 3D - General
    Replies: 5
    Last Post: 2009-06-03, 01:50 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •