Results 1 to 2 of 2

Thread: How is batch printing from the Model?

  1. #1
    Member
    Join Date
    2018-07
    Posts
    10
    Login to Give a bone
    0

    Question How is batch printing from the Model?

    How is batch printing from the Model?
    I have many files only in the Model. I need to print a lot.
    How to do it quickly ?
    I saw the program, who used it ?
    Revers - Automatic batch printing a multiple format (rectangles, frames) of model space and layouts.
    in kdmsoft.net

  2. #2
    Super Moderator rkmcswain's Avatar
    Join Date
    2004-09
    Location
    Earth
    Posts
    9,673
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: How is batch printing from the Model?

    You could probably script printing multiple views from model space.
    You'd need named views, or at least the known coordinates of the area(s) you wish to print.

    Look into the -plot command (note the leading hyphen).
    R.K. McSwain | CAD Panacea |

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 2017-03-06, 08:56 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 2013-03-25, 08:55 PM
  3. Batch Printing from ADR 2009
    By sbrown in forum Revit - Plotting/Printing/Exporting
    Replies: 0
    Last Post: 2008-10-28, 03:30 PM
  4. Batch Printing In Vault?
    By darrell.turner in forum Vault - General
    Replies: 0
    Last Post: 2007-12-17, 04:05 PM
  5. Batch printing issue #2
    By sbrown in forum Revit Architecture - General
    Replies: 8
    Last Post: 2005-10-28, 06:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •