Results 1 to 3 of 3

Thread: AutoCAD LT Cursor

  1. #1
    Member
    Join Date
    2011-05
    Posts
    15
    Login to Give a bone
    0

    Default AutoCAD LT Cursor

    Occasionally, the AutoCAD cursor changes to a "No Entry" symbol when I hover over a layout tab or ribbon command. The symbol doesn't impede operations, but it is bothersome. This generally happens when I have multiple sessions of AutoCAD LT running, as well as having several drawings open in a single session.

    Anyone have any thoughts?

    Thanks.

    Peter

  2. #2
    Super Moderator rkmcswain's Avatar
    Join Date
    2004-09
    Location
    Earth
    Posts
    9,706
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: AutoCAD LT Cursor

    Not sure, but here are a couple of people with the same issue:

    https://forums.autodesk.com/t5/autoc...a/td-p/5641024
    R.K. McSwain | CAD Panacea |

  3. #3
    Member
    Join Date
    2011-05
    Posts
    15
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: AutoCAD LT Cursor

    Thanks. I saw that, but I didn't see the solution.

Similar Threads

  1. 2011: Fix for Sticky Cursor in recent Autocad Releases
    By mleisk in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 2013-03-05, 06:18 PM
  2. Rotating the cursor in autocad 2009
    By nwanneorekyeh in forum AutoCAD General
    Replies: 4
    Last Post: 2011-02-26, 12:38 PM
  3. AutoCAD 2006 on new laptop - cursor is slow and jumpy
    By tim.101799 in forum AutoCAD General
    Replies: 15
    Last Post: 2006-11-15, 03:50 AM
  4. Block as AutoCAD Cursor or CrossHair
    By ardrinjustin in forum AutoCAD Customization
    Replies: 4
    Last Post: 2005-08-31, 05:13 PM
  5. AutoCAD crashing when cursor comes within vicinity of spline
    By James.Head in forum AutoCAD General
    Replies: 5
    Last Post: 2004-06-17, 01:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •