Results 1 to 3 of 3

Thread: VP Layer Freeze in Layer Properties Box: Am I missing something?

  1. #1
    Active Member
    Join Date
    2006-12
    Posts
    97
    Login to Give a bone
    0

    Question VP Layer Freeze in Layer Properties Box: Am I missing something?

    Regarding freezing specific layers within paperspace viewports, I just implemented 2019, and can't find a VP Freeze Layer column in the Layer Properties Manager panel. It does not matter whether I'm in a layout or not, or in a viewport or not... When I go to the check boxes to select what columns are visible, the VP Freeze Layer checkbox is nowhere to be found. Am I missing something (a "senior moment" perhaps)?

  2. #2
    Certifiable AUGI Addict
    Join Date
    2001-03
    Location
    Tallahassee, FL
    Posts
    3,073
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: VP Layer Freeze in Layer Properties Box: Am I missing something?

    Right-Click a column descriptor at the top and make sure [VP Freeze] is checked.

    I've found if you convert a CTB drawing to STB [Plot Style] needs to be added because it's not used with CTB drawings.
    Layer Manager has been upgraded, but the more customizable AutoCAD gets the more we have to keep track of.
    Tom Beauford P.S.M. - Civil 2019 on Windows 10 Enterprise
    Design Analysis - Leon County Public Works/Engineering Wrap [CODE] tags around selected text
    2280 Miccosukee Rd. Tallahassee, FL 32308-5310
    Ph# (850)606-1516 Home Page

  3. #3
    Active Member
    Join Date
    2006-12
    Posts
    97
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: VP Layer Freeze in Layer Properties Box: Am I missing something?

    Quote Originally Posted by Tom Beauford View Post
    Right-Click a column descriptor at the top and make sure [VP Freeze] is checked.
    It was, but I discovered that the "Name" column was set so wide that it pushed the VP Freeze column out of view... PROBLEM SOLVED. Thanks!

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 2018-10-24, 01:22 PM
  2. Replies: 12
    Last Post: 2016-04-19, 06:09 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 2012-08-11, 07:50 PM
  4. Isolate Objects vs. Layer Freeze & Layer Off
    By randyc in forum Land Desktop - General
    Replies: 29
    Last Post: 2007-04-23, 06:01 PM
  5. Layer Properties Dialog Box, Status Line Missing
    By ipengilly in forum AutoCAD General
    Replies: 9
    Last Post: 2005-04-27, 11:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •