See the top rated post in this thread. Click here

Results 1 to 4 of 4

Thread: 3D Polyline Custom Linetype Display

  1. #1
    Woo! Hoo! my 1st post
    Join Date
    2018-02
    Posts
    1
    Login to Give a bone
    0

    Question 3D Polyline Custom Linetype Display

    Hello everyone,
    We created a linetype with the letter E in it for an electrical line --E--
    We cannot get 3D polylines to display this properly in Paperspace.
    It does display properly if we change the 3D Polyline to a Feature Line in Civil 3D.
    Is there a setting to make this happen without making it a Feature Line?
    Thanks
    Bill

  2. #2
    I could stop if I wanted to
    Join Date
    2015-05
    Location
    West Des Moines
    Posts
    253
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: 3D Polyline Custom Linetype Display

    You need to clarify what the issue is. Is it not displaying properly or is it not displaying at all like a continuous linetype?

    I've seen squished linetypes (with 3D polylines I believe) which I know was elevation related as the line followed the elevations between points and drew in a bad way. If that's the case you'd have to flatten your lines to smooth it out.

    If it's just a solid line run the linetype3dplineon command and it should turn on.

  3. #3
    Certifiable AUGI Addict
    Join Date
    2001-03
    Location
    Tallahassee, FL
    Posts
    3,073
    Login to Give a bone
    1

    Default Re: 3D Polyline Custom Linetype Display

    A 3D Polyline cannot display linetypes. Civil 3D Feature Lines are not the same thing.
    https://knowledge.autodesk.com/suppo...e-setting.html
    Tom Beauford P.S.M. - Civil 2019 on Windows 10 Enterprise
    Design Analysis - Leon County Public Works/Engineering Wrap [CODE] tags around selected text
    2280 Miccosukee Rd. Tallahassee, FL 32308-5310
    Ph# (850)606-1516 Home Page

  4. #4
    I could stop if I wanted to
    Join Date
    2015-05
    Location
    West Des Moines
    Posts
    253
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: 3D Polyline Custom Linetype Display

    Quote Originally Posted by Tom Beauford View Post
    A 3D Polyline cannot display linetypes. Civil 3D Feature Lines are not the same thing.
    https://knowledge.autodesk.com/suppo...e-setting.html
    I don't know when they introduced the linetype3dplineon/linetype3dplineoff commands, but 2016 and above have it.

    Edit: I did do some looking into though, I think it was just regular lines that I saw the issue with in the past though.
    Attached Images Attached Images

Similar Threads

  1. LISP that Add's Polyline Lengths by Linetype
    By jdimi8392 in forum AutoLISP
    Replies: 1
    Last Post: 2017-12-18, 06:08 PM
  2. Custom Linetype
    By engineering.158616 in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 2010-11-08, 03:59 PM
  3. single polyline & multiple linetype
    By lalit_jangid in forum AutoCAD Mechanical - General
    Replies: 3
    Last Post: 2009-06-01, 07:44 PM
  4. Custom Linetype Needs
    By crystalp in forum AutoCAD General
    Replies: 7
    Last Post: 2008-04-02, 09:13 PM
  5. Extract Linetype information from a custom Linetype
    By H.Hunter in forum AutoCAD Customization
    Replies: 3
    Last Post: 2006-08-15, 05:27 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •