Results 1 to 3 of 3

Thread: Reset accumulated distances

  1. #1
    Login to Give a bone
    0

    Default Reset accumulated distances

    Good evening, I am creating styles for the profile display and I would like the cumulative distances to be reset every 1000 meters, so that at PK 9 + 000 the distance accumulated is 0.000. The original file is in autocad standard and is the one in the image.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Administrator BlackBox's Avatar
    Join Date
    2009-11
    Posts
    5,520
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Reset accumulated distances

    Change your Band Style's Station Text Component's Output from 'full' to 'right of station character':

    2019-04-02_9-28-16.png
    "How we think determines what we do, and what we do determines what we get."

    Sincpac C3D ~ Autodesk Exchange Apps

    Computer Specs:
    Dell Precision 3620, Core i7-7700K 4.2GHz, 64GB RAM, Samsung 970 Pro M.2, 8GB NVIDIA Quadro P4000

  3. #3
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Reset accumulated distances

    Quote Originally Posted by BlackBox View Post
    Change your Band Style's Station Text Component's Output from 'full' to 'right of station character':

    2019-04-02_9-28-16.png

    Goodnight. It does not work because your configuration is different from mine, so that what is 1 + 000 for me is 0.000. If I choose your option (right of station character) the result is 1000 and if I choose "left of station character" the result is .000. What I want is 000,000

Similar Threads

  1. Accumulated like properties
    By Wish List System in forum AutoCAD Wish List
    Replies: 1
    Last Post: 2015-08-18, 06:14 PM
  2. Adding Distances
    By kristy in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 2009-06-16, 03:40 PM
  3. Add up distances
    By IanR in forum AutoCAD General
    Replies: 5
    Last Post: 2005-09-06, 05:23 PM
  4. Add distances?
    By chadwickt in forum AutoCAD General
    Replies: 2
    Last Post: 2005-03-08, 06:24 PM
  5. Using the number pad to key-in distances
    By Scott D Davis in forum Revit Architecture - Tips & Tricks
    Replies: 40
    Last Post: 2004-07-04, 03:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •