See the top rated post in this thread. Click here

Results 1 to 6 of 6

Thread: Renaming many layers

  1. #1
    Member
    Join Date
    2011-03
    Posts
    9
    Login to Give a bone
    0

    Default Renaming many layers

    Hi, I am looking for a lisp to rename over 500 layers to add an extension to them. Rename is too slow for this.

    Thanks in advance.
    Tony

  2. #2
    All AUGI, all the time Tharwat's Avatar
    Join Date
    2010-06
    Posts
    874
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Renaming many layers

    Hi,
    What is that extension string?

  3. #3
    Certified AUGI Addict rkmcswain's Avatar
    Join Date
    2004-09
    Location
    Earth
    Posts
    9,562
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Renaming many layers

    How is Rename too slow? I just renamed 500+ layers in about 5 seconds.
    That means I added the same prefix to all of them.
    R.K. McSwain | CAD Panacea |

  4. #4
    Member
    Join Date
    2010-10
    Posts
    41
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Renaming many layers

    I think OP said "too slow" cause renaming one-by-one ^^

  5. #5
    Certifiable AUGI Addict tedg's Avatar
    Join Date
    2005-06
    Location
    in the upper right corner
    Posts
    3,131
    Login to Give a bone
    2

    Default Re: Renaming many layers

    Quote Originally Posted by ketxu View Post
    I think OP said "too slow" cause renaming one-by-one ^^
    Maybe the OP doesn't know about using wildcards in the RENAME dialog?
    Ted
    ____________________________________________________________________ ________________
    Windows 7 Professional
    AutoCAD 2017 - REVIT 2017 - Inventor Professional 2015 (when I can)

  6. #6
    Certifiable AUGI Addict
    Join Date
    2001-03
    Location
    Tallahassee, FL
    Posts
    3,074
    Login to Give a bone
    1

    Default Re: Renaming many layers

    Quote Originally Posted by ketxu View Post
    I think OP said "too slow" cause renaming one-by-one ^^
    If they wanted to rename all of them to different extensions the Layer Standards would be the correct tool.

    As they haven't replied we'll probably never know what they wanted to do.
    Tom Beauford P.S.M. - Civil 2019 on Windows 10 Enterprise
    Design Analysis - Leon County Public Works/Engineering Wrap [CODE] tags around selected text
    2280 Miccosukee Rd. Tallahassee, FL 32308-5310
    Ph# (850)606-1516 Home Page

Similar Threads

  1. How many is Types is too many?
    By ThinkRevit in forum Revit - In Practice
    Replies: 0
    Last Post: 2012-03-13, 02:33 PM
  2. How many XCLIPS is too many!
    By bowlingbrad in forum AutoCAD General
    Replies: 3
    Last Post: 2011-08-30, 08:14 PM
  3. Page setups - how many is too many?
    By gilmer in forum CAD Standards
    Replies: 14
    Last Post: 2008-05-31, 06:54 PM
  4. Groups...how many is too many?
    By MTristram in forum Revit Architecture - General
    Replies: 7
    Last Post: 2008-05-11, 10:48 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •