See the top rated post in this thread. Click here

Results 1 to 2 of 2

Thread: change the plot scale with autolisp

  1. #1
    Member
    Join Date
    2014-11
    Posts
    17
    Login to Give a bone
    0

    Default change the plot scale with autolisp

    how do you change the Plot Scale on the layout page setup with autolisp

    plot scale.JPG

  2. #2
    Certifiable AUGI Addict
    Join Date
    2001-03
    Location
    Tallahassee, FL
    Posts
    3,074
    Login to Give a bone
    1

    Default Re: change the plot scale with autolisp

    You could use a macro, script, or lisp command macro using the -PLOT command, and after the prompt:
    "Enter plot scale (Plotted Inches=Drawing Units) or [Fit] <1:1>: "
    Enter 1:96

    - - - Updated - - -

    I have a list of saved Page Setups with a drop-down in my Ribbon that imports whichever I select. Many different ways to do this.
    Tom Beauford P.S.M. - Civil 2019 on Windows 10 Enterprise
    Design Analysis - Leon County Public Works/Engineering Wrap [CODE] tags around selected text
    2280 Miccosukee Rd. Tallahassee, FL 32308-5310
    Ph# (850)606-1516 Home Page

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 2015-08-21, 06:33 PM
  2. Autolisp to plot Co-Ordinates in dwg to printer
    By rickfelton347645 in forum AutoLISP
    Replies: 3
    Last Post: 2013-10-21, 02:17 PM
  3. AutoLISP function to change DB's values
    By truevis in forum Dynamic Blocks - Technical
    Replies: 3
    Last Post: 2007-11-19, 05:31 AM
  4. SCALE SCALE SCALE!!!!
    By victoria in forum AutoCAD General
    Replies: 14
    Last Post: 2007-11-08, 11:05 PM
  5. Plot 2 No Copies. 1st Plot is ok! 2nd Plot moves on the paper.
    By gianluca.giusti in forum AutoCAD Plotting
    Replies: 1
    Last Post: 2006-05-18, 11:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •