See the top rated post in this thread. Click here

Results 1 to 3 of 3

Thread: transferring Autocad 2020 cui to Autocad LT 2020, any problems?

  1. #1
    Woo! Hoo! my 1st post
    Join Date
    2020-01
    Posts
    1
    Login to Give a bone
    0

    Default transferring Autocad 2020 cui to Autocad LT 2020, any problems?

    Hello all, I fine-tuned my cui file for the full version of Autocad 2020 but now realize I want to acquire the LT version instead.
    Will I run into problems if I make the 2020 main customization file also become the LT's main customization file?
    thx for any help

  2. #2
    Super Moderator rkmcswain's Avatar
    Join Date
    2004-09
    Location
    Earth
    Posts
    9,746
    Login to Give a bone
    1

    Default Re: transferring Autocad 2020 cui to Autocad LT 2020, any problems?

    Shouldn't be any problem. Of course if you have commands in that CUI that are not supported in LT, they won't run.
    R.K. McSwain | CAD Panacea |

  3. #3
    Member
    Join Date
    2002-09
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: transferring Autocad 2020 cui to Autocad LT 2020, any problems?

    I think not only commands are not working I think there a workspaces in the AutoCAD CUI that are not working in AutoCAD LT.
    From my point of view I didn't import the cui in the AutoCAD LT. If there are not so much changes I edit the AutoCADlt.cui

Similar Threads

  1. AutoCAD Message "CUI file 'acad.cui' is write protected."
    By meb2283 in forum AutoCAD CUI Menus
    Replies: 4
    Last Post: 2008-04-29, 04:08 PM
  2. Replies: 8
    Last Post: 2006-08-25, 10:24 AM
  3. Transferring Toolbars from AutoCAD 2005 to 2006
    By kparr in forum AutoCAD CUI Menus
    Replies: 3
    Last Post: 2006-01-24, 01:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •