Results 1 to 2 of 2

Thread: Drawing in meters

  1. #1
    Login to Give a bone
    0

    Default Drawing in meters

    Good afternoon

    I am drawing a metric drawing in meters 1 to 1, how do I change the dimstyle and what text height do I use?

  2. #2
    Administrator rkmcswain's Avatar
    Join Date
    2004-09
    Location
    Earth
    Posts
    9,771
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Drawing in meters

    DDIM is the command to edit your dimstyle.

    The text height is up to you. 2.5mm seems to be a standard height.
    R.K. McSwain | CAD Panacea |

Similar Threads

  1. Drawing in Meters, but scale is off when ploting
    By cadman33619 in forum AutoCAD Civil 3D - Survey
    Replies: 1
    Last Post: 2011-12-09, 11:55 PM
  2. Importing a shp file that is in meters to a drawing that is in us foot
    By vansonly in forum AutoCAD Map 3D - Import/Export
    Replies: 1
    Last Post: 2011-01-26, 06:30 PM
  3. Basic scaling - drawing in meters, am I doing something wrong?
    By Jonathan Pitt in forum AutoCAD General
    Replies: 10
    Last Post: 2010-04-07, 06:09 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 2006-02-21, 03:21 PM
  5. Short or Low Wall display when less then 6’-0” (1.83 meters)
    By Scott Hopkins in forum Revit - FAQ (Read only)
    Replies: 1
    Last Post: 2005-02-23, 08:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •