See the top rated post in this thread. Click here

Results 1 to 5 of 5

Thread: CUI Manage Image

  1. #1
    Member
    Join Date
    2011-10
    Location
    Norfolk England
    Posts
    31
    Login to Give a bone
    0

    Default CUI Manage Image

    Hi

    I have a partial CUi and when trying to open the Image manager Dialog I get an error.............

    See Image


    It must have something to do with one of the icons for the toolbars, but which one I wonder!

    Any help will be appreciated

    Thx
    Geoff
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Administrator Ed Jobe's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Location
    Turlock, CA
    Posts
    5,702
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: CUI Manage Image

    How are you starting the editor? You have to have a command selected in order to start the editor. However, since you have such old software, it could be something wrong with an old or missing dll. What OS are you using? Are you running AutoCAD in compatibility mode?
    C:> ED WORKING....

  3. #3
    Member
    Join Date
    2011-10
    Location
    Norfolk England
    Posts
    31
    Login to Give a bone
    1

    Default Re: CUI Manage Image

    Hi Ed

    Must have been a corrupt icon file, I unloaded all the icons by opening the cuix in winzip and deleting them.

    Reloaded all the icons in bmp form via the cu interface ..... all seems to be ok now

    Thx for the reply

    Geoff

  4. #4
    Certifiable AUGI Addict
    Join Date
    2001-03
    Location
    Tallahassee, FL
    Posts
    3,297
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: CUI Manage Image

    Glad you got it working!

    Always make backups of cuix files before you edit them. Never understood why there isn't an option for this built in.
    Tom Beauford P.S.M. - Civil 2020 on Windows 10 Enterprise
    Design Analysis - Leon County Public Works/Engineering Wrap [CODE] tags around selected text
    2280 Miccosukee Rd. Tallahassee, FL 32308-5310
    Ph# (850)606-1516 Home Page

  5. #5
    Member
    Join Date
    2011-10
    Location
    Norfolk England
    Posts
    31
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: CUI Manage Image

    Oh yes Tom

    Basic practice or should be!

    Thx

Similar Threads

  1. 2015: Insert image, unload image, image border stays around
    By invaderkyle in forum AutoCAD General
    Replies: 4
    Last Post: 2015-04-10, 03:23 PM
  2. Enterprise.cui + Main.cui
    By Pierre P in forum AutoCAD CUI Menus
    Replies: 11
    Last Post: 2012-03-16, 12:51 PM
  3. AutoCAD Message "CUI file 'acad.cui' is write protected."
    By meb2283 in forum AutoCAD CUI Menus
    Replies: 4
    Last Post: 2008-04-29, 04:08 PM
  4. Office CUI not loading acad.cui as adminstrator
    By ededios in forum AutoCAD CUI Menus
    Replies: 6
    Last Post: 2007-10-26, 09:49 PM
  5. Get the ADT.cui partially loaded over the ACAD.cui
    By jcoleman.98851 in forum AutoCAD CUI Menus
    Replies: 10
    Last Post: 2006-11-02, 06:40 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •