Results 1 to 2 of 2

Thread: Stepped Offset Feature Lines

  1. #1
    All AUGI, all the time
    Join Date
    2009-11
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    769
    Login to Give a bone
    0

    Default Stepped Offset Feature Lines

    Can I chang a setting too step offset feature lines so the vertexes in original Feature Line will not create arcs?

  2. #2
    AUGI Addict
    Join Date
    2015-12
    Location
    Arizona
    Posts
    2,478
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Stepped Offset Feature Lines

    OFFSETGAPTYPE (System Variable) is your friend on this one
    Controls how potential gaps between segments are treated when polylines are offset.

    Type: Integer
    Saved in: Registry
    Initial value: 0
    Value

    Description

    0

    Extends line segments to their projected intersections.

    1

    Fillets line segments at their projected intersections. The radius of each arc segment is equal to the offset distance.

    2

    Chamfers line segments at their projected intersections. The perpendicular distance from each chamfer to its corresponding vertex on the original object is equal to the offset distance.

Similar Threads

  1. Dynamically link feature lines created via stepped offset.
    By civil3d.wishlist1941 in forum Civil 3D Wish List
    Replies: 5
    Last Post: 2015-12-05, 07:39 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 2014-02-24, 03:15 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 2010-09-21, 02:11 PM
  4. Why does Stepped Offset not work on only one of my feature lines?
    By m.vanitallie in forum AutoCAD Civil 3D - Grading
    Replies: 2
    Last Post: 2008-06-06, 05:39 PM
  5. Stepped Walls w/ Stepped Footings
    By BomberAIA in forum Revit Architecture - General
    Replies: 6
    Last Post: 2006-09-12, 05:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •