Results 1 to 3 of 3

Thread: Point symbols have disappeared

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Active Member todd.80290's Avatar
    Join Date
    2004-12
    Posts
    55
    Login to Give a bone
    0

    Default Point symbols have disappeared

    So, I'm working on the drawing for a road topographic survey. Everything looks great. Then all of a sudden some of my symbols associated with survey points are missing....I have tried anything I could think of to restore them. Not all of the symbols, just the storm curb inlet and round CB symbols. See attached. Any suggestions would be great. The symbol for ST113 should be a round CB, it's gone....The symbol for ST112 is a Storm MH, it looks great....



    Thanks in advance,
    Todd
    Attached Images Attached Images

Similar Threads

  1. CV104-1P: One Point, Two Point, Red Point, Blue Point
    By Autodesk University in forum Civil Infrastructure
    Replies: 0
    Last Post: 2013-05-05, 03:17 AM
  2. CV12-4: One Point, Two Point, Red Point, Blue Point
    By Autodesk University in forum Civil Infrastructure
    Replies: 0
    Last Post: 2013-04-17, 04:50 AM
  3. IGES and STEP dialog boxes have disappeared
    By thare in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 2006-02-01, 02:52 AM
  4. Attached thumbnails have disappeared...
    By Adam Mac in forum Revit Architecture - General
    Replies: 2
    Last Post: 2005-09-29, 01:37 AM
  5. Levels have disappeared
    By Chad Smith in forum Revit Architecture - General
    Replies: 13
    Last Post: 2005-01-30, 09:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •