Results 1 to 3 of 3

Thread: Sub assembly markers

  1. #1
    All AUGI, all the time
    Join Date
    2009-11
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    719
    Login to Give a bone
    0

    Default Sub assembly markers

    How do I change Sub assembly markers?

  2. #2
    Member
    Join Date
    2020-12
    Posts
    8
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Sub assembly markers

    can you give a bit more info on what you mean?

  3. #3
    Administrator Opie's Avatar
    Join Date
    2002-01
    Location
    jUSt Here (a lot)
    Posts
    8,517
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Sub assembly markers

    Probably through code set styles.
    If you have a technical question, please find the appropriate forum and ask it there.
    You will get a quicker response from your fellow AUGI members than if you sent it to me via a PM or email.
    jUSt

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 2012-05-28, 04:58 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 2012-05-28, 04:56 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 2012-04-12, 07:07 PM
  4. Need Plan Markers like Section Markers
    By Chirag Dedhia in forum Revit - Platform
    Replies: 0
    Last Post: 2009-03-24, 12:13 PM
  5. Streamlined Sub assembly creation
    By civil3d.wishlist1941 in forum Civil 3D Wish List
    Replies: 0
    Last Post: 2008-06-02, 05:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •