See the top rated post in this thread. Click here

Results 1 to 2 of 2

Thread: Feature Line Settings

  1. #1
    All AUGI, all the time
    Join Date
    2009-11
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    723
    Login to Give a bone
    0

    Default Feature Line Settings

    How can I make a a feature line type the default one?

  2. #2
    Administrator BlackBox's Avatar
    Join Date
    2009-11
    Posts
    5,549
    Login to Give a bone
    2

    Default Re: Feature Line Settings

    Quote Originally Posted by tim_newsome View Post
    How can I make a a feature line type the default one?
    Toolspace, Settings tab, Grading, Command Settings, see Default Styles property for both CreateFeatureLines and DrawFeatureLine Commands.
    "How we think determines what we do, and what we do determines what we get."

    Sincpac C3D ~ Autodesk Exchange Apps

    Computer Specs:
    Dell Precision 3630, Core i9-9900K 5.0GHz, 128GB RAM, Samsung 970 Pro M.2, 8GB NVIDIA Quadro P4000

Similar Threads

  1. History feature or time tracking feature
    By Wish List System in forum Revit Architecture - Wish List
    Replies: 0
    Last Post: 2013-11-19, 07:56 PM
  2. Navisworks Manage 2013 Swtichback feature and view graphics settings
    By psuba344467 in forum NavisWorks - General
    Replies: 0
    Last Post: 2012-10-02, 06:16 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 2010-09-21, 02:11 PM
  4. Unable to change Feature line, Line style
    By m.vanitallie in forum AutoCAD Civil 3D - Grading
    Replies: 2
    Last Post: 2008-03-20, 01:46 PM
  5. Sun settings VS realtime view settings
    By Maximillian in forum Revit Architecture - General
    Replies: 7
    Last Post: 2006-11-22, 05:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •