Results 1 to 2 of 2

Thread: Placing point loads on plates and getting results

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    100 Club
    Join Date
    2016-04
    Location
    California
    Posts
    122
    Login to Give a bone
    0

    Default Placing point loads on plates and getting results

    Hello.
    I have a edge supported steel deck plate and I have placed 2 point loads on it. When I run Verification i get no errors but when I run the analysis I get the attached error and no results (all load effects = 0)
    Why?
    Also I used a fixed line support along the long edges but when the plate was meshed the support symbols changed, for what it is worth.
    Thanks,
    TT
    Attached Images Attached Images

Similar Threads

  1. CV104-1P: One Point, Two Point, Red Point, Blue Point
    By Autodesk University in forum Civil Infrastructure
    Replies: 0
    Last Post: 2013-05-05, 03:17 AM
  2. CV12-4: One Point, Two Point, Red Point, Blue Point
    By Autodesk University in forum Civil Infrastructure
    Replies: 0
    Last Post: 2013-04-17, 04:50 AM
  3. 2013: Structural columns and beams- adding base plates and encasing?
    By mikz12345100664 in forum Revit Architecture - General
    Replies: 0
    Last Post: 2012-11-12, 02:07 PM
  4. Clash Batch results show reported results
    By pauljordan in forum NavisWorks - Wish List
    Replies: 1
    Last Post: 2012-05-15, 08:35 PM
  5. Placing insertion point at mid-point of flange on a steel section
    By Spenner in forum Dynamic Blocks - Technical
    Replies: 4
    Last Post: 2007-06-18, 01:53 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •