Results 1 to 2 of 2

Thread: 13 years later, I still don't have an answer

  1. #1
    Login to Give a bone
    0

    Default 13 years later, I still don't have an answer

    Hello,
    I'm using AutoCAD 2021 OEM and Sheet set manager. Still haven't found a way when placing a view to have SSM place the viewport and the view label on separate layers when placing a view. To my knowledge, because I'm using an OEM product, VBA, Lisp, and the like aren't possible. Has anyone solved this with vanilla autocad yet? Thanks for any updates.

  2. #2
    Administrator Opie's Avatar
    Join Date
    2002-01
    Location
    jUSt Here (a lot)
    Posts
    8,656
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: 13 years later, I still don't have an answer

    No and have stopped looking for an automated solution. SSM is not open to the lisp side. If you do not have VBA available, I would think the next step would move into the .NET arena if it is even available for the OEM product, which I have never used.
    If you have a technical question, please find the appropriate forum and ask it there.
    You will get a quicker response from your fellow AUGI members than if you sent it to me via a PM or email.
    jUSt

Similar Threads

  1. Anyone else still having screen jump issues in 2012? It's still around!
    By patricks in forum Revit Architecture - General
    Replies: 6
    Last Post: 2012-01-10, 08:43 PM
  2. Revit 30 Years Later???
    By Baldwin_4-6-0 in forum Revit - In Practice
    Replies: 3
    Last Post: 2009-03-31, 10:03 PM
  3. WU2 - still crashes on exit, still possible memory leak
    By patricks in forum Revit Architecture - General
    Replies: 6
    Last Post: 2008-09-30, 12:46 AM
  4. Still doing the hokey pokey after all these years.
    By WolffG in forum Revit - Platform
    Replies: 2
    Last Post: 2008-07-14, 07:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •