Results 1 to 2 of 2

Thread: raise/lower surface

  1. #1
    All AUGI, all the time
    Join Date
    2004-06
    Location
    Slidell, Louisiana
    Posts
    930
    Login to Give a bone
    0

    Default raise/lower surface

    If I have surface that is built from feature lines (closed polygons representing a building pad and various parking and drive areas) and I
    raise or lower that surface, do the feature line elevations change accordingly or do I have to manually modify them?

  2. #2
    Certifiable AUGI Addict cadtag's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    Cairo - no, not Illinois
    Posts
    4,988
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: raise/lower surface

    They won't go with the surface, unless you created them as relative to that surface. I woul think if they were used to create the surface, and the surface was then raised, that adjusting the feature lines would cause the surface to rebuild, and the raise a second time.

Similar Threads

  1. 2016: raise/lower a grading group
    By rmk in forum AutoCAD Civil 3D - Grading
    Replies: 1
    Last Post: 2018-08-09, 03:16 PM
  2. Raise to the power
    By zoomharis in forum AutoCAD Tips & Tricks
    Replies: 8
    Last Post: 2007-03-08, 07:43 PM
  3. Multiple events to raise one function...
    By Ogre in forum Dot Net API
    Replies: 7
    Last Post: 2007-02-05, 07:53 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 2007-01-09, 12:42 PM
  5. Raise Eyebrow Here, need help with column
    By stuntmonkee in forum Revit Architecture - Families
    Replies: 4
    Last Post: 2005-06-30, 07:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •