Results 1 to 6 of 6

Thread: COPY PASTE ISSUES

  1. #1
    Active Member
    Join Date
    2003-08
    Posts
    96
    Login to Give a bone
    0

    Default COPY PASTE ISSUES

    I cannot copy and paste from one drawing file to another. when I copy items with a basepoint, I notice the following message in command prompt, SketchBook Designer data can only be saved in DWG file format and will be omitted from other file types. If I try to paste the items into another file, it says paste is invalid. I created a wblock from the items in the original file thinking I could insert the items into the other file. Inserting the wblock also creates invalid result. What is wrong with the original file I tried to copy from?
    I can copy/paste from other files without problems.

  2. #2
    Super Moderator dkoch's Avatar
    Join Date
    2003-03
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    2,390
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: COPY PASTE ISSUES

    In what version of AutoCAD Architecture are you doing this? Is it in the 2012 or earlier release?

    If so, is there any chance that the file from which you are copying was edited in the 2013 or later release, and then saved back to the 2010 (or earlier) format? If so, the presence of "future" AEC objects in that file may be interfering with the ability to copy and paste. DISCLAIMER: I have not tested this theory, just throwing it out there for consideration. It may not apply in your case, and, if it does, it may not be the reason for the problem.

  3. #3
    Active Member
    Join Date
    2003-08
    Posts
    96
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: COPY PASTE ISSUES

    AutoCad Architectural Desktop 2014

  4. #4
    Super Moderator dkoch's Avatar
    Join Date
    2003-03
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    2,390
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: COPY PASTE ISSUES

    Have you tried to AUDIT or RECOVER the file from which you cannot paste? Perhaps there is a corrupt element in the file that is preventing you from copying/pasting.

  5. #5
    Active Member
    Join Date
    2003-08
    Posts
    96
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: COPY PASTE ISSUES

    When I sent this file to mech engineer, he said his plans have a "made with an educational version of autocad" label embedded that he cannot get rid of. Perhaps this has something to do with it? I did not produce the original file. I received it from a client. it appears normal when open in 2014. I did an audit. fixed 3 errors, but to no avail.

  6. #6
    Active Member
    Join Date
    2003-08
    Posts
    96
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: COPY PASTE ISSUES

    Have come across this issue again. This time, [show annotation objects always] was turned off. I turned it on and the text and leaders I was trying to paste are now visible. I tried to copy/paste a bunch of times, so now I have to erase all the attempts but one! Lol! Couldn't see the forest for the trees!

Similar Threads

  1. 2014: SAC copy and paste
    By oridoll547947 in forum AutoCAD Civil 3D - General
    Replies: 0
    Last Post: 2015-06-12, 10:17 AM
  2. 2013: Copy/Paste issues in ACAD 2013
    By rfincher444954 in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 2013-11-21, 02:30 PM
  3. Right-click copy, paste, paste aligned
    By revit.wishlist1942 in forum Revit Architecture - Wish List
    Replies: 0
    Last Post: 2008-07-04, 11:39 AM
  4. Cannot Copy & Paste
    By jeff.garr in forum AutoCAD General
    Replies: 8
    Last Post: 2006-07-23, 11:06 AM
  5. Mtext Copy/Paste Issues
    By Marv Muston in forum AutoCAD General
    Replies: 3
    Last Post: 2005-11-01, 04:23 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •