See the top rated post in this thread. Click here

Results 1 to 3 of 3

Thread: Corridor Surface problem

  1. #1
    All AUGI, all the time
    Join Date
    2009-11
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    807
    Login to Give a bone
    0

    Default Corridor Surface problem

    What is making the Corridor Surface Contours go to elevation of zero at beginning and end of this alignment?
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Administrator Opie's Avatar
    Join Date
    2002-01
    Location
    jUSt Here (a lot)
    Posts
    8,854
    Login to Give a bone
    1

    Default Re: Corridor Surface problem

    It is typically due to no profile within those areas.
    If you have a technical question, please find the appropriate forum and ask it there.
    You will get a quicker response from your fellow AUGI members than if you sent it to me via a PM or email.
    jUSt

  3. #3
    All AUGI, all the time
    Join Date
    2009-11
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    807
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Corridor Surface problem

    Quote Originally Posted by Opie View Post
    It is typically due to no profile within those areas.
    That's Right, Thank you.

Similar Threads

  1. 2014: Problem pasting a corridor Surface on another surface
    By JBeernaerts in forum AutoCAD Civil 3D - Surfaces
    Replies: 2
    Last Post: 2021-04-07, 10:26 PM
  2. Corridor LandXML to include the true corridor & associated objects
    By Wish List System in forum Civil 3D Wish List
    Replies: 2
    Last Post: 2015-11-16, 11:00 AM
  3. I create a Corridor Surface but no Corridor Surface appears?
    By eraska in forum AutoCAD Civil 3D - Corridors
    Replies: 3
    Last Post: 2007-08-21, 09:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •