Results 1 to 4 of 4

Thread: AEC exterior RO dimension tool

  1. #1
    Active Member
    Join Date
    2018-03
    Posts
    52
    Login to Give a bone
    0

    Default AEC exterior RO dimension tool

    Hi All
    I am having problems with the AEC exterior rough opening dimension tool.
    As you know we only dimension structural elements and not finishes.
    No matter how I configure the settings or set the wall styles I cannot get this to measure only the structural elements.
    I have contacted Autodesk help but there is just crickets.

    is this another tool that doesn't work?

    any help greatly appreciated.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Administrator Ed Jobe's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Location
    Turlock, CA
    Posts
    6,497
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: AEC exterior RO dimension tool

    I only have limited experience with aca, and that was a few years ago, but I will try to help. First, I don't know what "tool" you are referring to. The only topic I could find in Help was this one. Maybe you could describe the steps you are taking. It looks like you just want to apply a dim and have it refer to certain elements?
    C:> ED WORKING....


    LinkedIn

  3. #3
    Active Member
    Join Date
    2018-03
    Posts
    52
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: AEC exterior RO dimension tool

    Hi Ed
    thanks for getting back to me.
    I have still not heard anything from Autodesk, they haven't even assigned my problem yet.
    This tool is advertised as a time saver by Autodesk, and it would be if it worked.
    it automatically dimensions walls and openings in buildings. with just a few clicks.
    any way Battle on

  4. #4
    Administrator Ed Jobe's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Location
    Turlock, CA
    Posts
    6,497
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: AEC exterior RO dimension tool

    I still don't know what tool you are using. Do you have a command name? I can't tell from your screenshots. PM me what your autodesk account name and case number is and I can check with my contacts at autodesk why they haven't helped you yet.
    C:> ED WORKING....


    LinkedIn

Similar Threads

  1. Unassociated AEC dimension
    By paulmon in forum ACA General
    Replies: 2
    Last Post: 2007-08-10, 12:37 AM
  2. AEC Dimension chain order?
    By .chad in forum ACA General
    Replies: 9
    Last Post: 2006-11-10, 05:10 PM
  3. AEC Dimension puzzle
    By ricardo.o.maciel in forum ACA General
    Replies: 1
    Last Post: 2006-03-25, 10:10 PM
  4. AEC dimension style
    By CHIHIRO75 in forum ACA General
    Replies: 3
    Last Post: 2005-11-10, 01:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •