Results 1 to 8 of 8

Thread: Question marks

  1. #1
    Member
    Join Date
    2005-08
    Posts
    49

    Default Question marks

    Is there any way to get rid of those question marks on tags that parameters either have value " " or none? I.e. when there's no value given or value should be "space" Revit shows question marks on tags. It's very annoying to have sheet full of question marks or dots (which we now have to use for none-information).

    example: we use door tags that shows fire protection classes (E30 etc) and of course there's lot of doors that don't need to be in fire protection class so then the tag should so nothing what so ever in that place - now it shows question mark.

    If only it would accept at least space for text parameter we could use it for those types of situations - sometimes it is helpful to see that nothing has been given yet.

  2. #2
    Revit Mararishi aaronrumple's Avatar
    Join Date
    2002-02
    Location
    St. Louis, MO
    Posts
    4,695

    Default Re: Question marks

    Which version are you using? That was changed in ver. 8. No question mark is displayed.
    Don't drink the Kool-Aid...
    Aaron Rumple, AIA

  3. #3
    NavisWorks Moderator david.kingham's Avatar
    Join Date
    2004-07
    Location
    Fort Collins, CO
    Posts
    1,329

    Default Re: Question marks

    What version are you using? I believe they changed this behavior in 7, the question marks no longer appear until you hover over the tag

  4. #4
    Member
    Join Date
    2005-08
    Posts
    49

    Default Re: Question marks

    We use Revit 8.0 and the tag is also done with it. I post an screen capture from our new project.
    Attached Images Attached Images

  5. #5
    Member
    Join Date
    2005-08
    Posts
    49

    Default Re: Question marks

    Forgot to mention that those parameters we use are all shared.

  6. #6
    Member
    Join Date
    2005-08
    Posts
    49

    Default Re: Question marks

    I had Revit 8 version 2005-04 and updated it to 2005-06. Made totally new door tag and added it to totally new project. Question marks are still there - does anybody have working solution -should Revit 8 have fixed the problem or not?

    Tested some more: adding space to objects (doors) parameters as default I finally got tag without question marks, but as soon as the parameter is tampered again i.e. added another value and changed it back to that default "space" it shows the question marks again. Is there a bug in the code checking if question mark is used or not?

    My sincere wish is that this should be fixed!
    Last edited by jarkko.rauvanlahti; 2005-08-02 at 08:53 AM.

  7. #7
    NavisWorks Moderator david.kingham's Avatar
    Join Date
    2004-07
    Location
    Fort Collins, CO
    Posts
    1,329

    Default Re: Question marks

    Could you post one of the tags you are having problems with? I've created quite a few tags with shared parameters and none of them show a question mark

  8. #8
    Member
    Join Date
    2005-08
    Posts
    49

    Default Re: Question marks

    Quote Originally Posted by david.kingham
    Could you post one of the tags you are having problems with? I've created quite a few tags with shared parameters and none of them show a question mark
    Here's one - we use little bit different names than u guys:

    Paloluokka = Fire rate
    Tyyppi = used for Door type
    Family type = used for Door size in modules
    Helat = door knots, locks, special equipments etc.

    I tested it with standard parameters Revit have for Doors and the result is same. This door tag was started straight from open - new annotiaton - DoorTag; I'm not sure if it updated with the update I just made while I did'nt load the cabinets also. So perhaps you could send back one of your tags and I'll test it if it might work?
    Attached Files Attached Files
    Last edited by jarkko.rauvanlahti; 2005-08-02 at 02:12 PM.

Similar Threads

  1. ? Question Marks in Tags
    By brenehan in forum Revit Architecture - General
    Replies: 16
    Last Post: 2010-03-01, 08:48 PM
  2. When question marks appear in tags
    By ws in forum Revit Architecture - General
    Replies: 7
    Last Post: 2009-03-02, 11:59 PM
  3. Question Marks for empty parameters
    By jbaumann in forum Revit - Platform
    Replies: 1
    Last Post: 2007-10-04, 04:48 PM
  4. Tag with Question Marks
    By dpollard909366 in forum Revit Architecture - General
    Replies: 13
    Last Post: 2006-06-22, 07:50 PM
  5. Tag with question marks
    By kwong in forum Revit Architecture - General
    Replies: 7
    Last Post: 2006-05-24, 12:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •