Results 1 to 6 of 6

Thread: How can I activate a custom pull down menu in autocad graph area ?

  1. #1
    Member girishpongalil's Avatar
    Join Date
    2005-08
    Location
    Dubai, UAE
    Posts
    45
    Login to Give a bone
    0

    Unhappy How can I activate a custom pull down menu in autocad graph area ?

    I have a mnl and mnu file. Now these commands are accessing from the pull down menu only...Anybody???

  2. #2
    Certifiable AUGI Addict
    Join Date
    2001-03
    Location
    Tallahassee, FL USA
    Posts
    3,681
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: How can I activate a custom pull down menu in autocad graph area ?

    Are you asking about adding a screen menu?

  3. #3
    Member girishpongalil's Avatar
    Join Date
    2005-08
    Location
    Dubai, UAE
    Posts
    45
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: How can I activate a custom pull down menu in autocad graph area ?

    Yes..Adding a screen menu..which will show my customised menu whatever is there in the pull down menu, using a ctrl+right clik button on graphscreen.

  4. #4
    The Silent Type Mike.Perry's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Posts
    13,656
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: How can I activate a custom pull down menu in autocad graph area ?

    Hi "girishpongalil" (Sorry I don't know your real name)

    Please note I have *moved* this thread from the AutoLISP forum to this one as I feel this particular Forum is a more appropriate place for such a topic.

    Thanks, Mike

    Forum Moderator

  5. #5
    The Silent Type Mike.Perry's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Posts
    13,656
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: How can I activate a custom pull down menu in autocad graph area ?

    Hi

    For starters take a look at the following threads...

    July 2004 - Modifying AutoCAD's Context Menus

    Customising my right click menu

    Have a good one, Mike

  6. #6
    The Silent Type Mike.Perry's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Posts
    13,656
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: How can I activate a custom pull down menu in autocad graph area ?


Similar Threads

  1. 2014: Creating Custom Pull-Down Menu With Custom Blocks
    By CSIMS in forum AutoCAD CUI Menus
    Replies: 7
    Last Post: 2015-02-23, 05:53 PM
  2. Pull Down menu dropping custom Pull downs one by one
    By lessZmore in forum AutoCAD CUI Menus
    Replies: 1
    Last Post: 2010-09-28, 10:34 PM
  3. AutoCAD 2007 pull-down menu limit
    By andy.manninen in forum AutoCAD CUI Menus
    Replies: 2
    Last Post: 2007-05-12, 12:42 PM
  4. Pull-down menu keeps disappearing from Custom.cui
    By carl.rossetti in forum AutoCAD CUI Menus
    Replies: 2
    Last Post: 2006-10-11, 08:56 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 2005-08-30, 05:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •