See the top rated post in this thread. Click here

Results 1 to 3 of 3

Thread: Dynamic Blocks in LT 2006

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    I could stop if I wanted to tyshofner's Avatar
    Join Date
    2004-03
    Location
    Dallas, Tx
    Posts
    229
    Login to Give a bone
    0

    Default Dynamic Blocks in LT 2006

    I am just wondering if anyone out there using LT '06 can tell me how LT handles dynamic blocks. The autodesk info says LT can "view" them, but needless to say that is a little vague!

    I know it can't "create" them, but can it change the "view", "stretch", etc.??

    Ty

  2. #2
    Administrator rkmcswain's Avatar
    Join Date
    2004-09
    Location
    Earth
    Posts
    9,803
    Login to Give a bone
    1

    Default Re: Dynamic Blocks in LT 2006

    Quote Originally Posted by tyshofner
    I am just wondering if anyone out there using LT '06 can tell me how LT handles dynamic blocks. The autodesk info says LT can "view" them, but needless to say that is a little vague!

    I know it can't "create" them, but can it change the "view", "stretch", etc.??

    Ty
    You must have missed the webcast last week. From what I understood in that session, LT cannot author or edit DBlocks, but you can use them just like AutoCAD.

    Here is the URL for the AutoCAD webcasts. Last weeks (on DBlocks) has not been posted yet, but they said it would in a week or so.
    http://usa.autodesk.com/adsk/servlet...112&id=5100865
    R.K. McSwain | CAD Panacea |

  3. #3
    I could stop if I wanted to tyshofner's Avatar
    Join Date
    2004-03
    Location
    Dallas, Tx
    Posts
    229
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Dynamic Blocks in LT 2006

    Thanks for the info that answered my question.

    Ty

Similar Threads

  1. GD12-3: Go Dynamic: How to Create Dynamic Blocks in AutoCAD 2006
    By Autodesk University in forum General Design
    Replies: 0
    Last Post: 2013-04-17, 04:17 AM
  2. 2006 and Dynamic Blocks
    By robert.1.hall72202 in forum Dynamic Blocks - Technical
    Replies: 3
    Last Post: 2008-11-20, 04:48 PM
  3. Add Annotative property of 2008 to 2006 Dynamic Blocks
    By mchau in forum AutoCAD Annotation
    Replies: 10
    Last Post: 2007-11-19, 05:00 PM
  4. Creating Dynamic Blocks in AutoCAD LT 2006
    By buhner in forum AutoCAD LT - General
    Replies: 3
    Last Post: 2006-10-24, 12:39 PM
  5. AutoCAD 2006 Dynamic Blocks in Revit
    By TroyGates in forum Revit Architecture - General
    Replies: 6
    Last Post: 2005-10-07, 06:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •