Results 1 to 5 of 5

Thread: 2006 rollout and CUI

  1. #1
    Member kknauss's Avatar
    Join Date
    2015-12
    Location
    Portland, Oregon
    Posts
    38
    Login to Give a bone
    0

    Default 2006 rollout and CUI

    I'm slowly starting to understand the new CUI and how to maintain and modify it. One thing that's got my baffled however is how to take a CUI that I have set up and push it to a new user or multiple users. I'm not seeing a clean way to do this and none of the tutorials I've seen cover this topic.

    The test station I'm trying to bring the CUI on doesn't match the original interface. My pulldown menus are out of order and toolbars that shouldn't be there are. I've even transered over the workspace and have set this current but this doesn't work.

    Here's my setup:
    I've kept the ACAD.cui as the main and am using a custom CUI located on a network as the Enterprise.

    Is there a best practice for doing this?

    Thanks in advance,

    Kerry

  2. #2
    The Silent Type Mike.Perry's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Posts
    13,656
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: 2006 rollout and CUI

    Hi Kerry

    Please note I have *moved* this thread from the CAD Mgmt. General forum to this one as I believe it would be better served here.

    Thanks, Mike

    Forum Moderator

  3. #3
    The Silent Type Mike.Perry's Avatar
    Join Date
    2000-11
    Posts
    13,656
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: 2006 rollout and CUI

    Hi

    For starters, here are a couple of threads worth looking at...

    Notes on the philosophy of CUI

    CUI and workspace videos from Autodesk

    Have a good one, Mike

  4. #4
    Administrator rkmcswain's Avatar
    Join Date
    2004-09
    Location
    Earth
    Posts
    9,790
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: 2006 rollout and CUI

    Quote Originally Posted by kknauss
    I'm slowly starting to understand the new CUI and how to maintain and modify it. One thing that's got my baffled however is how to take a CUI that I have set up and push it to a new user or multiple users. I'm not seeing a clean way to do this and none of the tutorials I've seen cover this topic.

    Kerry
    I'm about to log off - If you want to send me an email, I can discuss this with you tomorrow.
    R.K. McSwain | CAD Panacea |

  5. #5
    The Silent Type RobertB's Avatar
    Join Date
    2000-01
    Location
    Seattle WA USA
    Posts
    5,859
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: 2006 rollout and CUI

    You need workspaces, but where are the workspaces located? If they are in your enterprise cui file, but Acad.cui is not partial to that cui file, the workspaces will not be able to be modified easily. You would have to attach Acad.cui to that cui file to modify the workspaces, and then detach it. And somewhere along the line you will probably run into "unresolved" issues. The interface elements will claim they're unresolved even though they are there in the editor.

    Not my suggestion for the setup.

    I use the same approach I advocated in the Philosophy thread in our office, with no issues with workspaces for the workspaces defined in the enterprise cui file.

Similar Threads

  1. How do you rollout updated software?
    By caddman13 in forum Revit Architecture - General
    Replies: 6
    Last Post: 2012-05-10, 04:43 PM
  2. Rollout Common Practice
    By mboyer in forum Revit Architecture - General
    Replies: 1
    Last Post: 2010-10-05, 08:38 PM
  3. Revit 2011 Rollout - INI update & KS
    By Mr Spot in forum Revit Architecture - General
    Replies: 6
    Last Post: 2010-06-30, 09:33 PM
  4. Control Tool Palette Rollup and Rollout Speed
    By Mike.Perry in forum AutoCAD Tips & Tricks
    Replies: 4
    Last Post: 2007-08-24, 04:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •