Results 1 to 4 of 4

Thread: Draworder setting for layers

  1. #1
    ACAD Wish List Administration
    Join Date
    2005-06
    Posts
    1,920

    Default Draworder setting for layers

    Summary: The ability to set a draworder to specific layers

    Description: Layers having a Draworder Settings.

    How Used: When creating layers, the user would assign a draworder value to that layer. For example, layers will have a hierarchy value of 1 thru 3. Value 1 will always be on the bottom, 2 in the middle and 3 always being on top. IF this does not create a performance issue, then it would be nice to have even a greater issue of control, such as a hierarchy value of 1 thru 5.

    Feature Affinity: Draworder

    Submitted By: Ted Krush on January 18, 2006

  2. #2
    Member
    Join Date
    2016-01
    Posts
    11

    Default Re: Draworder setting for layers

    Are we really serious here? This wish is from 2006 with no discussion entries.
    Can someone please evaluate the Wish List system?

  3. #3
    Administrator rkmcswain's Avatar
    Join Date
    2004-09
    Location
    Earth
    Posts
    9,819

    Default Re: Draworder setting for layers

    Since you've waited 11 years, it doesn't look like they are going to make this themselves.

    ToolPac has had this since even before 2006.




    There is even a free version here.
    R.K. McSwain | CAD Panacea |

  4. #4
    Member
    Join Date
    2015-11
    Location
    Moscow, ID
    Posts
    17

    Default Re: Draworder setting for layers

    Seriously...11 years...
    Autodesk really needs to address this. Keep posting and this wish will survive until something is done.

Similar Threads

  1. Change All Layers' Plot Style Setting
    By parker.depriest356295 in forum AutoLISP
    Replies: 1
    Last Post: 2013-02-05, 07:05 PM
  2. Assign draworder to layers in advance?
    By sevenDeuce in forum AutoCAD General
    Replies: 1
    Last Post: 2008-01-31, 12:27 PM
  3. setting scale of text/dimensions in layers...
    By matt.150151 in forum AutoCAD General
    Replies: 8
    Last Post: 2007-10-22, 01:09 PM
  4. Dynamic Block with Wipeout looses draworder setting
    By sschwartz85916 in forum Dynamic Blocks - Technical
    Replies: 6
    Last Post: 2006-11-06, 06:21 PM
  5. Replies: 30
    Last Post: 2006-01-13, 02:03 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •