Results 1 to 5 of 5

Thread: Short cut commands at the command line... display "Unknown Command"

  1. #1
    Member Chris Matira's Avatar
    Join Date
    2005-08
    Location
    Philippines
    Posts
    41
    Login to Give a bone
    0

    Default Short cut commands at the command line... display "Unknown Command"

    everytime i try using short cut commands at the command line... it displays "Unknown Command." for example... if i type "l" for line, it displays it as an unknown command..

    but if i type the whole word for the command, it works fine.

    what had happened?

  2. #2
    AUGI Addict .T.'s Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    Lost
    Posts
    1,473
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Short cut commands at the command line... display "Unknown Command"

    Make sure your acad.pgp file is in one of the support file search paths in Options. It is usually in the "...\Support" directory.

  3. #3
    AUGI Addict Glenn Pope's Avatar
    Join Date
    2001-05
    Location
    Austin, TX USA
    Posts
    2,201
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Short cut commands at the command line... display "Unknown Command"

    You could check if AutoCAD is finding your PGP file. If it is then you need to find out if those alias exist in the file.

    *edit* Beaten by a nose
    Glenn Pope
    Civil Designer/CAD Manager
    River City Engineering
    AutoCAD Civil 3D 2011 Ver. 3
    Windows 7 Pro 64bit
    I explode MTEXT.

  4. #4
    AUGI Addict .T.'s Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    Lost
    Posts
    1,473
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Short cut commands at the command line... display "Unknown Command"

    Good point; if its empty it doesn't do any good.

  5. #5
    Certified AUGI Addict jaberwok's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    0,0,0 The Origin
    Posts
    8,569
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Short cut commands at the command line... display "Unknown Command"

    A quick way to check would be to type REINIT, check the "pgp file" box, click Okay and see if you get an error message.
    John B

    "You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep-seated need to believe." - Carl Sagan

Similar Threads

  1. 2015: Command: _RBCS_prjpref Unknown command "RBCS_PRJPREF".
    By mankie1 in forum AutoCAD Structural Detailing
    Replies: 0
    Last Post: 2014-11-14, 03:32 PM
  2. AUTOCAD 2013 Error: _sheetset unknown command "sheet set"
    By omorah in forum AutoCAD Customization
    Replies: 3
    Last Post: 2012-06-18, 09:25 PM
  3. AutoCAD Mechanical 2007 - Unknown command "CUI"
    By svanderputten in forum AutoCAD Mechanical - General
    Replies: 3
    Last Post: 2007-01-16, 05:01 AM
  4. When using the Shortcut menu - Unknown command "AI_DIM_TEXTHOME"
    By Shane.Miller in forum AutoCAD General
    Replies: 5
    Last Post: 2006-12-09, 08:17 PM
  5. When I type "O" for Offset, nothing happens. Unknown command.
    By stephen.coff in forum AutoCAD General
    Replies: 7
    Last Post: 2005-12-12, 10:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •