Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Multiple copies of same Layer name in the Layer Manager

  1. #1
    Member
    Join Date
    2004-10
    Posts
    2
    Login to Give a bone
    0

    Default Multiple copies of same Layer name in the Layer Manager

    I am getting multiple copies of the exact same layer building up in the layer manager. Would this have anything to do with refedit? For instance, I have 3 or 4 copies layer 00 and so forth down the line.

  2. #2
    Mod / Salary / SM Wanderer's Avatar
    Join Date
    2001-12
    Location
    St. Louis
    Posts
    5,371
    Login to Give a bone
    0

    Red face Re: Multiple copies of same Layer name in the Layer Manager

    how about a screenshot?

    and, does this happen on every file, or just one?
    and, what release are you on?
    Quote Originally Posted by kaker
    I am getting multiple copies of the exact same layer building up in the layer manager. Would this have anything to do with refedit? For instance, I have 3 or 4 copies layer 00 and so forth down the line.
    Melanie Stone
    @MistresDorkness

    ARCHIBUS, FMS/FMInteract and AutoCAD Expert (I use BricsCAD, Revit, & Tririga, too)
    Technical Editor
    not all those who wander are lost

  3. #3
    Certified AUGI Addict jaberwok's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    0,0,0 The Origin
    Posts
    8,570
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Multiple copies of same Layer name in the Layer Manager

    Are you importing files created in another CAD package? Like Microstation?
    John B

    "You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep-seated need to believe." - Carl Sagan

  4. #4
    Member
    Join Date
    2005-05
    Location
    Kolkata, India
    Posts
    49
    Login to Give a bone
    0

    Lightbulb Re: Multiple copies of same Layer name in the Layer Manager

    It's interesting,
    kaker,I would like to see screenshots & if possible drawing too.

  5. #5
    Member
    Join Date
    2005-05
    Location
    Kolkata, India
    Posts
    49
    Login to Give a bone
    0

    Lightbulb Re: Multiple copies of same Layer name in the Layer Manager

    This is for Kaker. Actually he have mail me.
    One of the way to get the screenshot - >
    1.Open the drawing.
    2.Press 'Print Screen' from your key board.
    3.Open 'Paint' then go the "Edit" - > 'Paste'.
    4. Save it as bmp or whatever you like.

  6. #6
    Administrator rkmcswain's Avatar
    Join Date
    2004-09
    Location
    Earth
    Posts
    9,802
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Multiple copies of same Layer name in the Layer Manager

    Quote Originally Posted by kaker
    I am getting multiple copies of the exact same layer building up in the layer manager. Would this have anything to do with refedit? For instance, I have 3 or 4 copies layer 00 and so forth down the line.
    As jaberwok said, was this DWG ever once a DGN?
    R.K. McSwain | CAD Panacea |

  7. #7
    Certified AUGI Addict jaberwok's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    0,0,0 The Origin
    Posts
    8,570
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Multiple copies of same Layer name in the Layer Manager

    Quote Originally Posted by rkmcswain
    As jaberwok said, was this DWG ever once a DGN?
    Kaker PM'd me and said "no".
    John B

    "You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep-seated need to believe." - Carl Sagan

  8. #8
    Administrator rkmcswain's Avatar
    Join Date
    2004-09
    Location
    Earth
    Posts
    9,802
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Multiple copies of same Layer name in the Layer Manager

    Quote Originally Posted by jaberwok
    Kaker PM'd me and said "no".
    Strange, DGN->DWG is the only place I have ever seen this problem.
    R.K. McSwain | CAD Panacea |

  9. #9
    AUGI Addict .T.'s Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    Lost
    Posts
    1,473
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Multiple copies of same Layer name in the Layer Manager

    I wonder if an audit or recover would fix it. have you tried that?
    Tim Creary
    S&D
    DILLIGAF

  10. #10
    Certified AUGI Addict jaberwok's Avatar
    Join Date
    2000-12
    Location
    0,0,0 The Origin
    Posts
    8,570
    Login to Give a bone
    0

    Default Re: Multiple copies of same Layer name in the Layer Manager

    Quote Originally Posted by rkmcswain
    Strange, DGN->DWG is the only place I have ever seen this problem.
    Yeah. That's what I said.
    John B

    "You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep-seated need to believe." - Carl Sagan

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Layer States vs. Layer Manager (2004-2009 issue)
    By beardking in forum AutoCAD General
    Replies: 2
    Last Post: 2011-07-21, 02:14 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 2007-10-16, 07:22 PM
  3. Ability to Update an XREF Layer from the Layer Properties Manager
    By autocad.wishlist1734 in forum AutoCAD Wish List
    Replies: 0
    Last Post: 2007-05-08, 12:50 PM
  4. Layer Manager to delete multiple layer states
    By autocad.wishlist1734 in forum AutoCAD Wish List
    Replies: 3
    Last Post: 2006-05-19, 02:11 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 2006-04-03, 10:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •